dinsdag 6 februari 2018

Vlucht naar Fort Lauderdale

We moesten rond kwart over 4 op om de shuttle van 5 uur naar Schiphol te nemen. Eenmaal bij Schiphol aangekomen waren we de eerste bij de incheckbalie en ging deze pas een uur later open. Dus hadden we en uurtje langer kunnen blijven liggen maar nu konden we wel zien hoe alles voor bereid wordt voor de incheck en security gesprekken. Deze gebeuren voorheen bij de gate nu bij de incheck.

We waren ook zo door de douane heen en besloten te gaan ontbijten. We hadden bij het boeken van ons vliegticket ook nog 2 bonnen van 20 euro gekregen om te besteden in de winkels. We kochten van alles wat we normaal niet zouden gekocht hebben was toch gratis.

Bij de gate aangekomen konden we snel doorlopen maar helaas ik werd er uitgepikt voor een extra controle. We werden getest of we explosieve bij hadden, want op drugs had in Amsterdam geen zin zeiden ze. Ik mocht gewoon mee niks verdachts bij was niet explosief?

De eerste vlucht naar New York verliep gelukkig goed en heb me geen moment verveeld en gelukkig geen last gehad van mijn benen. We kregen chocolade pancake met fruit, tussendoor kregen we nog een stroopwafel en voor de landing kregen we een broodje met kaas en kip. Ze waren ook niet zeikerig met drank je kreeg gewoon een blikje in plaats van een klein glaasje.

In Newark moesten we eerst door de douane wat zeer vlot verliep en we hadden we een grappige jongen. Hierna moesten we onze koffers ophalen en verder op weer inleveren voor de volgende vlucht naar Fort Lauderdale. Hierna weer door scanner en daarna mochten we twee uur wachten voor onze volgende vlucht. We aten een klein hapje want op de volgende vlucht zouden we alleen een drankje krijgen.

De vlucht naar Fort Lauderdale verliep een beetje stroever maar dat zal meer aan ons gelegen hebben omdat we moe waren.

De koffers hadden we zo en Fernado had al geappt of onze vlucht al geland was. Heb geappt dat hij ons kon komen halen na 25 minuten  kwam hij aan rijden. Gelukkig had hij een leen auto bij anders hadden de koffers niet mee gekund want normaal rijdt hij een mini cooper. We slapen vannacht bij een airbnb en Fernado is dus de personeen waar wij zouden verblijven. Wij hadden dit nog nooit gedaan dus vonden dit heel spannend maar hij was wel aardig. Alleen of hij ons wel daar mag laten slapen? Daar hebben wij onze twijfels over, we moesten via de achteringang naar binnen als we terug kwamen van het eten. En zachtjes over de gang lopen en praten.

De kamer was verder prima, we besloten meteen te gaan uiteten want om bij hun te gaan zitten is niet zo ons ding. Ik weet wel dat ik dit nooit zou doen vreemde mensen in je huis laten salpen. We gingen uiteindelijk bij de Cheesecake Factory een is niet ons restaurant maar bij de andere was er live muziek een herrie en daar konden we niet meer zo goed hebben.

Het eten was lekker we hadden beide California steak op, maar een toetje kon er ook niet meer in. We liepen weer door de achterdeur naar binnen en spraken nog even af hoe laat Fernado ons naar de cruiseterminal zou brengen. En wij liepen naar de kamer en gingen slapen want we waren al 30 uur op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten