donderdag 15 februari 2018

Eind Cruise en begin rondreis

We moesten om negen uur onze kamer hebben verlaten dus om 8 uur gingen we ontbijten in de Windjammer. Nu was het best druk om een tafeltje te vinden, maar dit lukte nog vrij snel. Na het eten gingen we onze spullen uit de hut halen en gingen we van het schip.

Bij de douane was het best druk maar dat mag de pret niet drukken. Buiten aangekomen liepen we richting de busjes van Dollar rent a car, hier waren we zo weer weg met een gratis upgrade. Ze smeerde ons helemaal niks aan echt super.

Het weer was best triest daarom besloten we richting Miami te rijden, hier was het weer ook niet zo geweldig. We kwamen langs verschillende schepen o.a. de NCL Getaway waar we ooit op hebben gevaren. Uiteindelijk hebben we onze auto geparkeerd in een garage bij Maimi Beach voor 1 dollar per uur.We moesten we naar de bank om onze credit card te deblokkeren, omdat ik in St. Maarten een foute pin had gebruikt. We liepen even over het strand en langs de winkeltjes en de zon begon licht te schijnen. We gingen eten en namen beide lasagne die goed smaakte. We liepen naar het huis van Versace wat nu een restaurant is en kwamen hoop tieners tegen. Die we even later bij een of andere club zagen staan gillen. Daar liep een of andere vrouw(?) als een gek te dansen. Bij de tweede dame zeg ik tegen Patrick dat zijn dus geen vrouwen maar kerels, wel lachen hoe die Amerikanen reageren met hun dollars.


We besloten naar ons overnachtingsplaats te rijden, we stelde in zonder tolwegen. Maar dat was blijkbaar niet mogelijk dus we wachten de vette boetes maar af, niks aan te doen Later werden we wel ongeleid zonder tolwegen en kwamen we bij onze studio aan. We belde aan en ze vonden dat blijkbaar raar maar wij hadden geen mail kunnen lezen waarin stond dat de sleutel op de tafel lag.

We gingen meteen weer weg om naar Publix te gaan voor drinken en koekjes, en besloten te gaan eten bij Denny's en het smaakte prima. Ik had chickentenders en patrick had sirlion(biefstuk). We reden terug en keken wat tv en gingen slapen.

2 opmerkingen: