zaterdag 24 februari 2018

Aquatica onze laatste dag

Vandaag is alweer onze laatste volle dag in Orlando, we gingen ontbijten het was nu niet zo druk gelukkig.

We reden binnendoor naar Aquatica om een dagje te gaan zwemmen dit is onze eerste keer dat we gaan zwemmen bij een niet Disney zwempark in Orlando. In eerste instantie baalde ik wel omdat ze maar een kleine lazyriver hebben en dat is wat ik alleen doe in een zwempark. Ze hebben wel een wildriver maar die hadden wij gedaan zonder zwemvest en dan wordt je er doodmoe van.

We gingen lunchen bij het all you can eat buffet, was wel lekker. Hierna gingen we even in het golfslagbad.

Patrick ging van de glijbanen en ik besloot ik doe het zwemvest aan en kijk of het dan leuker is om te doen. En ik vond het helemaal geweldig, later zijn we samen nog even gegaan. En voor we het wisten was het 5 uur en moesten we eruit. Ze hebben wel te weinig omkleedruimtes ben maar in de wc me gaan omkleden.

We reden weer naar de 192 en besloten naar Old Town te gaan, we liepen wat rond langs alle wagens en het waren er veel. Hierna gingen de winkeltjes bekijken en vond in 2 winkels nog verschillende dingen van mijn vriendjes. Deze wilde ik heel graag en hier in Nederland betaal je de hoofdprijs ervoor.


De auto's gingen om half negen rijden leuk om te zien maar slecht voor je luchtwegen. En wat zijn die Amerikanen toch trots volk met hun volkslied vooraf. Hierna reden we richting de andere kant van de 192 en besloten we te gaan eten bij Longhorn. Hier was nog steeds een wachttijd, maar na 10 minuten zaten we aan tafel. Het eten was lekker was een leuke afsluiting van onze vakantie.

2 opmerkingen:

  1. Leuk verslag weer. Wij zijn ook nog nooit in een ander waterpark dan die van Disney geweest 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is een stuk goedkoper dan Disney en die wildriver is wel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen