maandag 19 februari 2018

Sarasota

We gingen ontbijten en zouden dan eerst naar Casperenbeach rijden om vervolgens naar het Ringling museum te gaan.

Bij Casperenbeach aangekomen liepen we richting het strand waar je mensen ziet met schep netjes en zeefborden. Dit strand staat bekend om zijn haaientandjes en we kregen ook van een man eentje mee naar huis.We reden nog wat rond in de omgeving en reden weer verder naar onze eindbestemming. Onderweg zag Patrick iets op een busje staan wat hem wel wat leek. Een winkel die vliegtuigen, auto's en trucks verkocht, maar ik kon niks vinden op de tom tom. Wij achter het busje aan en ver kon het niet zijn want ze hadden eten bij Wendy's gehaald. Uiteindelijk was het verloren tijd maar goed Patrick tevreden.

We vervolgde onze weg maar doordat wij tolwegen vermijden werd het steeds later en besloot ik om niet meer naar het museum te gaan. Maar lekker langs strandjes te rijden, maar eerst even eten.

We reden naar Sietsa Key dit blijkt het mooiste strand van Amerika te hebben. Het was breed naar het mooiste? We reden lekker rond en uiteindelijk kwamen we bij ons hotel Golden Host Resort. Was niet luxe maar wel een grote kamer, kregen wel een upgrade. We gingen eten bij onze favoriet Outback en zoals altijd was het weer superlekker.Geen opmerkingen:

Een reactie posten