maandag 19 februari 2018

The Villages en Orlando

Lekker geslapen en we konden weer op weg voor de laatste langere rit naar Orlando, vind Patrick wel fijn nu hij wat last van verkoudheid heeft.

Ik had besloten dat ik wilde gaan zwemmen met Mantees nu we er toch waren, wij naar Crystal river maar konden niks vinden. Nog op wat meer plekken gekeken maar niks, nu hadden we eigenlijk ook niet zo'n zin om 80 dollar de man uit te geven voor een tour. Patrick zeker niet omdat hij zich niet lekker voelde en hij was bang dat er geen waren.

Uiteindelijk reden we naar The Village onderweg kwamen we nog Citrusworld tegen even een korte stop gemaakt. En besloten bij Wafflehouse te gaan eten, wij vragen ons wel af of ze daar mensen aannemen die ergens anders weinig kans maken. Als dat zo is dan vind ik dat wel super van die firma, ze zijn heel aardig maar anders.Favoriete eten bij Wafflehuose
 We reden door naar The Village en meteen toen we binnen reden zagen we overal die golfwagentjes voorbij scheuren. Zo grappig om te zien een centrum met meer golfwagentjes geparkeerd bij de winkels als gewone auto's. Als wij oud zijn en veel geld hebben willen wij daar ook wonen, zo schoon en mooi. Beetje als Celebration bij Orlando maar dan met nog veel meer dingen om te doen.

We zijn nog bij een winkel geweest waar ze die wagentjes verkopen en een mooie kost al gauw 19.000 dollar. We waren op zoek naar de speciale wagentje en hebben er een paar gevonden. We aten nog lekker een ijsje en reden verder naar de volgende kern van het stadje. Hier was in de avond line- dancing en muziek maar dan zijn wij alweer weg, dit was meer een western thema.
Het was ondertussen al mooi laat geworden en we wilde voor het donker het grootste gedeelte gereden hebben. We reden ons hotel zo voorbij omdat we het adres niet gevonden kregen op de navigatie. We checkten in en de kamer was prima alleen er zou iets beter schoongemaakt kunnen worden. De handdoeken en linnengoed waren wel goed schoon en toilet trouwens ook.


We wilde wat gaan eten en wilde naar sizler dit lag aan de overkant van het hotel, maar deze sloten al om 9 uur en het was half 9. Dan maar niet ben je toch niet gewend in Orlando en zeker niet op het punt waar wij sliepen. We besloten maar naar Wendy's te gaan die is 24 uur per dag open en eten is goed. Ze waren ook super vriendelijk toen ze eenmaal kwamen, jammer dat ze Patrick cola light hadden gegeven. Dat vind hij zo vies en ik denk dan zeur niet zo dat proef je niet maar hij wel.

Het was weer tijd voor ons bed, lekker ieder onze eigen queen bed. Lekker tijdens de vakantie je eigen bed hebben en dat ze het nog goed vinden ook nog, Jippie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten