woensdag 21 februari 2018

Dagje shoppen

We stonden om acht uur op zodat we om half negen aan het ontbijt konden zitten. Nou dat hadden er meer bedacht het was superdruk bij het ontbijt. Ontbijt was redelijk niet heel veel keus maar het vult je maag.

We zouden vandaag gaan shoppen, we reden naar de Disney outlets maar ze hadden niks alleen een vrachtwagen van 2017 voor Patrick.

We reden op de 192 alle fleamarkets af op zoek naar vrachtwagentjes. Maar niks natuurlijk gelukkig hadden we op weg naar Orlando bij Wallmart wel een vrachtwagentje gevonden. Wilde hij eigenlijk niet kopen maar neem nu maar mee want dadelijk hebben ze niks in Orlando en dan heb je spijt. Hij vond nog wel een leuke politieauto in een van de fleamarkets.

We wilde eigenlijk naar een strand rijden maar bleek toch nog anderhalve uur rijden, hebben maar besloten om naar Disney Springs te gaan. Ik vond wel een paar dingen van Chip & Dale was er natuurlijk blij mee. Maar op de Disneystore site zie ik altijd andere dingen staan die je niet ziet daar. Het nieuwe gedeelte ziet er leuk uit maar trekt ons niet echt kom daar niet voor gewone merken.

We hadden nog gezocht of er een hotel was met een luxe zwembad waar we konden gaan zwemmen maar vonden niks. Dan maar naar ons hotel even zwemmen voor dat we gingen eten Bij Texas Roadhouse.Het was druk bij Texas Roadhouse dus dat werd een half uur wachten, sinds we in Dubai hier zijn geweest was Outback niet meer ons nummer 1. Maar dat zijn ze na deze avond weer met stip op 1, het was niet slecht maar kon echt niet op tegen Outback.

Na het eten reden we naar de Wallmart bij ons in de buurt ging foto's maken van pillen die ik mee moest brengen voor iemand. En we moesten toch nog wat andere dingen kopen, Patrick zei ik ga even een kar halen. Sta ik bij de pillen te kijken zie ik een man in een elektrisch wagentje mijn gangpad in komen. Ik denk nog oh wat handig als je slecht ter been bent, stopt hij achter mij. Kijk om blijkt die man Patrick te zijn en een lol dat hij heeft in dat karretje. Hij zei ik heb er een genomen omdat er nog 6 stonden anders had ik het niet gedaan en Patrick en voertuigen dat blijft uitproberen.

We liepen naar de auto en die kerel had nog steeds pret om het karretje. Hierna zijn we gaan slapen nadat ik de foto's van de pillen had doorgestuurd.

1 opmerking:

  1. Leuke verslagen weer en wat lachen dat karretje in de Walmart 😂😂

    BeantwoordenVerwijderen