woensdag 21 februari 2018

Seaworld

We sliepen uit en sloegen het ontbijt over, we reden eerst even naar de winkel naast de tovenaar op 192 waar ze misschien oude dingen van Chip & Dale hadden. Maar helaas de winkel was dicht en we dacht die gaat om 10 uur op maar niks. We reden door naar Seaworld we parkeerde onze auto voor 20 dollar vind dat eigenlijk wel heel veel geld.
Bij de balie aangekomen zag ik de prijzen voor een 2 dagen 2 parkenpas was bijna 100 dollar meer dan via internet. Nu gaven ze aan dat je gratis internet had in Seaworld, ik naar het toilet en online kaarten besteld 20 minuten later liepen we naar binnen.

We hebben alle shows met de dieren bekeken vond ze niet zo leuk als vroeger, nou anders er werd nu meer over de natuur en dieren gesproken. Ze gaven nu meer info in plaats van shows dit zal wel komen omdat er mensen zijn die vinden dat de dieren daar niet moeten zijn maar vrij.


We hebben ook 2 achtbanen gedaan en de Manta doe ik nooit meer, ik heb hoogtevrees. En hierbij lig je dus met je lichaam naar beneden en kijk je de diepte in. Had dat echt niet in de gaten tot ik bij de poortjes stond, ik dacht ik ga dat niet doen. Maar besloot toch te gaan maar vraag me niet hoe het eruit zag en hoe het was. Bij mij was het donker net als bij spacemountain, ik heb maar 1 keer gekeken en was zo blij dat ik eruit kon. En we hadden het zo warm door al die G-krachten en ik door de extra spanningen, maar ik kan zeggen dat ik hem heb gedaan. De Kraken vond ik wel leuk.
We hebben ons goed vermaakt en ik wist niet dat Patrick er nog nooit was geweest.
Het was 6 uur toen we van het terrein reden en via de internationaal drive naar ons hotel reden maar we gingen eerst nog naar de shop langs de tovenaar met Disneyspullen. Heb daar wat gevonden van Chip and Dale en waren leuke mensen.


We reden richting ons hotel niet dat Patrick dat weet maar als ik het maar weet en gingen we bij Outback eten hier waren een paar jaar terug ook geweest. Maar Patrick herkent dat echt niet maar ik heb een tik ik weet bijna wat er naast zit aan winkels enz. Het eten was weer super lekker.

We reden na het eten weer naar Wallmart om even de juiste pillen te kopen zodat ik iemand in Nederland blij kon maken. Nogmaals graag gedaan.

1 opmerking: