woensdag 14 februari 2018

Labadee

We hebben goed geslapen en zijn lekker gaan ontbijten in de Windjammer, daarna gingen van het schip en namen we de boot naar de andere kant van het eiland. We liepen het eiland wat rond en vonden een plekje voor de dag.
Patrick wilde gaan roddelen en na de eerste keer was hij verslaafd en nam een dagkaart uiteindelijk is hij maar 6 keer geweest omdat het druk was. Hij kreeg ook regelmatig op zijn donder dat hij te hard ging, maar ja dat is Patrick die kent geen gevaar.

Ik heb me vermaakt met foto's maken en muziek luisteren.Op het eiland kan je ook lunchen nou dat is de enige keer dat ik dacht wat is het druk op het schip. Iedereen gaat in een relatief korte tijd eten dus daar stonden wel rijen voor het eten.

We liepen terug naar het schip en wij waren een van de laatste aan boord, alles was al op het schip gehaald.

Om 7.30 uur zou de Fine Line Aqua show zijn, voor die tijd gingen we in het bubbelband met de jeugd. Die alle oudjes met hun muziek uit het bad dreven, maar niet die 2 eigenwijze Nederlanders.

Helaas ging de show weer niet door omdat de wind te hard was, misschien die van half 10 dus ook niet. Tussen de bedrijven door gingen we eten en werden weer naar onze plaats gebracht door die jongen wel weer andere obers.

Om kwart over 10 was de Love & Marriage show, blijft grappig wat mensen allemaal doen om op het podium te komen. Was weer grappig om te zien.

Hierna was de Quest ook dit kan er heftig aan toe gaan en dat was deze keer ook zo. Sommige mensen zijn echt ordinair niet te geloven.

Tijd om te gaan slapen morgen nog een zeedag en dan is de cruise alweer teneinde.

1 opmerking:

  1. Mooie foto's weer! Wel jammer dat een aantal shows zijn afgelast. Tijd vliegt altijd aan boord.

    BeantwoordenVerwijderen