dinsdag 13 februari 2018

Tweede zeedag

Na een goede nachtrust zijn we gaan ontbijten bij de Windjammer ook al zitten er 6000 mensen op dit schip je kan altijd wel een plekje vinden waar je kan zitten. Dat is een van de dingen die mij positief op viel. Trouwens vond het nergens echt druk op het schip, even voordat de shows begonnen. Maar iedereen doet toch iets anders op een andere plek. Oja de bubbelbaden zaten vaak wel stampvol.
DSC09232DSC09233DSC09236DSC09239DSC09241
Na het ontbijt hebben we mee gedaan aan de Scavengers hunt, hierbij moet je in een half uur verschillende opdrachten uitvoeren we werden 4 de van de 12 teams.
We liepen wat rond en het was tijd voor de lunch dit deden we ook weer in de windjammer. Helaas werden er weer verschillende dingen afgelast door het weer en dan kan je niet zoveel doen als winkelen. Of lekker ergens ga zitten en mensen bekijken.
Patrick ging zwemmen en ik ging bij de flowrider kijken vind ik altijd leuk om te zien.
DSC09207DSC09209
De jongen hierboven op de foto werd aan het eind kampioen van de beste flowrijders tijdens deze cruise.
We gingen voor het eerst in het restaurant eten waar je normaal iedere avond tafelservice hebt en bij de prijs zit inbegrepen. We kregen een mooi tafeltje, alleen de obers waren wel gestrest vonden wij. Het eten was prima en de bediening ook er werd aan ons gevraagd of we wat langer konden blijven zitten zodat ze geen nieuwe mensen meer  kregen.
We hadden om half 11 een show die we wilde zien dus verlieten om kwart over 10 het restaurant. We keken nog even naar een stukje van een acapella  groep en besloten om de volgende dag toch maar te gaan kijken.
In Studio B wat eigenlijk de ijsbaan is, was Battle of the sexes game show. Als je goed gekke mensen hebt is dat wel lachen en die waren er. Hierna gingen we nog naar een show waar mensen antwoorden op vragen moeten geven en die het vaakst voor komt wint.
Het was tijd om te gaan slapen morgen naar St Maarten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten