donderdag 15 februari 2018

Laatste dag op zee

Wat vliegt de tijd toch als het gezellig is, vanmorgen naar de morningshow gekeken op tv en weer stonden onze stroopwaffels in beeld. Er was een fransman die de grote was komen brengen lekker origineel.

We liepen wat rond en zouden bij Johnny Rocket gaan lunchen omdat wij dit bij onze kamer kregen. Ik pakte nog een stukje van de towel folding mee, onze dame die onze kamer schoon hield maakte er bijna geen.
Om half 1 was Belly Flop contest bij het aqua theater, lachen dat die mannen vrijwillig plat op het water willen vallen. Hierna gingen we eten bij Johnny Rockets niet onze favoriete keten maar het was gratis. Om 3 uur was er een show bij het Aqua Theater dit was spectaculair om te zien wat 2 mannen doen op een koord. Er werd ook van de hoge torens gesprongen, hopelijk blijft het weer zo dan kon vanavond de andere show ook doorgaan.

Ik ging kijken bij de flowrider waar de beste tegen elkaar strijden wie de beste was van deze cruise en het ging regenen. Dus weg show dacht ik zo maar even later werd het weer droog, hopen dat hij door gaat. Ik ging even kijken wat ze in de Windjammer te eten krijgen in de avond, zag er goed uit vind het alleen niet zo gezellig.

Patrick was ondertussen ook weer terug van het zwemmen en we maakte ons klaar voor het avond eten. We plaatste ook de koffers nog voor de deur en dan is het zo definitief dat de cruise is gedaan. We hadden dezelfde obers vind ik toch prettiger want dan beginnen ze toch tegen je te kletsen. Na het eten gingen we snel naar de boardwalk om te kijken of de show door ging en dat was zo. Snel een plaatsje gezocht want het was best al druk en dan denken mensen die 5 minuten van te voren aankomen dat ze nog een keuze hebben.De show was met dansers, duikers en acrobaten echt een super show blij dat ik hem heb kunnen zien. Je kwam ogen te kort zoveel was er te zien maar echt top.

Na de show gingen we slapen, morgen weer vroeg op.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten