zondag 22 februari 2015

Zeedag

Alweer de laatste dag op het schip ging snel, zeker omdat we drie lange dagen van het schip waren. We sliepen uit en ik pakte onze koffer vast weer in zodat ik dat niet later op de dag nog moest doen. We besloten bij Johnny Rockets te gaan eten kost 4,99 dollar extra, onze server was niet de slimste maar we kwamen er uiteindelijk toch nog uit. We namen een hamburger, uienringen en friet, Patrick nam cola met een chocolademix er in niet te drinken. Ze deden ook nog een dansje en we tekende onze bon en gingen wat over het dek buiten rondlopen.


Toen we op het schip aankwamen moesten we onze paspoorten inleveren dat moet blijkbaar, en vandaag konden we ze weer ophalen. Eigenlijk mochten wij pas om drie uur maar dan zat ik bij de ijs show, maar ik kreeg ze gewoon om twee uur.

We lieten rond kwart voor 3 richting Studio B voor de schaatsshow, en kwamen via de shops. Abby zwaaide en vroeg of Patrick na haar werk met haar op de foto wilde gaan. Omdat het verschil zo groot was tussen hun, Patrick vond dat goed. Rond de klok van vier uur had ze twee uur vrij en dan zouden wij er zijn. Ze vroeg ook nog of we broer en zus waren omdat we eenzelfde neus hadden, even uitgelegd dat we getrouwd waren.


Bij Studio B stond al een hele rij te wachten maar er was plaats genoeg voor iedereen. Show was echt mooi en ze deden het goed. Na dik drie kwartier gingen we richting de shops, maar Abby moest nu tot zes uur werken. Ze heet geen Abby maar dat is haar Engelse naam, we zijn vergeten te kijken wat haar Chinese naam was.

We gingen naar bingo kijken op zijn chinees was apart maar slim waren ze ook niet. Wij hebben ons goed vermaakt met kijken. We liepen weer richting de shops en Patrick ging even met haar kletsen uiteindelijk was haar collega pas om half 7 terug. Ze ging snel haar telefoon halen en kwam terug met een Chinese snack omdat wij hadden gewacht. Ze was wel bang dat haar baas zou zien dat wij op de foto gingen, was haar eerste contract en dan volgen ze alle regels nog goed.
We gingen naar de Farewell show, hier was een gastoptreden van een man die borden draaiend hield. Later komen van iedere afdeling wat mensen op het podium om afscheid te nemen van iedereen, dat vind ik wel leuk.


Zijn voor het eten de koffers buiten gaan zetten en op naar onze laatste diner op het schip. We besloten toch maar naar het gewone restaurant te gaan. Iedere dag zaten er vier dames bij ons in de buurt die nogal de aandacht naar zich toe trokken. Vandaag weer ze hadden gekke brillen op en gebitjes in en een lol dat ze hadden, maar ze waren wel aardig en dan kan je dat hebben. De servers namen afscheid met een lied en onze serveerder Ni werd emotioneel omdat het een lied van thuis was. We hadden lekker gegeten en ik had twee stukken keylime pie op was zo lekker. We namen afscheid van onze serveerders.

We liepen nog een keer langs de shops en maakte een praatje met Abby over hoelang het zou duren voordat ze afgewerkt was. Ze zou blij zijn als ze om twee uur op bed zou liggen. We gingen nog wat drinken halen en op naar ons bed. We zaten nog wat voor onze raam te kijken hoe ze alles moesten opruimen en zagen onze server een nieuwe horloge kopen. We zagen waar ze alles neer zetten voor de volgende dag, best slim bedacht. Maar zagen ook dat het lang duurde voordat ze klaar waren, Pat ging nog wat drinken halen. Ik zag hem voorbij lopen en zag ook dat Abby op hem af kwam, en het duurde nogal een tijd voordat hij terug kwam. Ik zag hem weer lopen en hij zwaaide naar me en ik zag Abby er weer aan komen en weer waren ze weg. Ik dacht die moet het emailadres hebben voor de foto's maar blijkbaar had Pat nog twee fotosessies met haar en collega gehad. Nu op de trap dat je het hoogteverschil beter kon zien en de eerste keer had ze de foto's niet opgeslagen. Uiteindelijk zijn we maar gaan slapen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten