woensdag 11 februari 2015

Begin Cruise

We werden rond half 10 waker gingen ontbijten ondertussen was het heel hard gaan regenen. We waren eigenlijk van plan om met de metro naar de cruiseterminal te gaan maar dan zouden we echt als verzopen reizigers eruit zien. Om half 12 hebben we ons  uitgecheckt en inmiddels was het droog geworden. Dus wij gingen met de metro dit kosten 1,60 dat is ongeveer 0,85 cent p.p. We moesten een keer over stappen dachten we later bleek dit twee keer te zijn maar dat was niet erg. Alleen hebben ze de metro wel ver weg van de terminal gelegd, gelukkig is het wel overdekt. We leverde onze koffers in en konden gaan inchecken, wij mochten in een speciale rij waren zo ingecheckt. We konden meteen het schip op en naar de kamer toe, we hebben een kamer met zicht op de promenade. Is leuk maar zou daar niet meer extra voor betalen.
We namen eerst voor onze cruise een sodapakket stond niet op het lijstje maar konden we gewoon krijgen. We zijn gaan eten in de Windjammer dit is een buffet, we werden aangesproken door iemand van Chop’s Grill dat we die avond konden eten met 20 % korting. Besloten dit maar te doen we maakte een reservering voor 20.30 uur.

Na de lunch zijn we het schip gaan bekijken, leuk schip lijkt op de Freedom alleen iets kleiner. Helaas zijn de winkels allemaal aangepast voor de Aziatische markt, alleen heel dure sierraden en tassen.


Om vier uur was de Saftey drill daarna hebben we gekeken hoe we uitvoeren. We liepen wat rond en namen nog een snack. Om half 8 was de Welcome Aboard Show daar zijn we naar toe gegaan. Na de show gingen we naar deck 11 waar Chop’s Grill zit, daar zit ook het Italiaans restaurant daar betaal je 20 dollar extra voor en Chop’s 35 dollar maar nu met 20 % korting. We hadden vooraf garnalen en ceasarsalade, daarna allebei carpaccio en daarna Ossehaas. Het toetje was voor mij Mudpie en Patrick nam twee toetjes.


Nog even door het casino gelopen en daarna gaan slapen want morgen moesten we vroeg op voor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten