zondag 22 februari 2015

Singapor en Marina Bay Sands

We werden wakker en gingen ontbijten in de Windjammer, we vonden snel genoeg een plaatsje. We hadden met een van de hogere medewerkers een gesprek dat deed hij bijna iedere dag over wat we hierna gingen doen. We mochten allang van het schip maar we hadden tijd zat dus deden het rustig aan. We gingen na het ontbijt van het schip af en door de douane en liepen naar de metro want nu hoefde we echt maar twee haltes. Maar moesten nog wel overstappen voor dat klein stukje.

We moesten door het winkelcentrum naar het hotel, het inchecken ging snel en we kregen een meteen een kamer. Wat we fijn was konden we ook meteen naar het zwembad. We zaten op de 28 ste verdieping, het was een mooie kamer en het uitzicht was op de garden of lights. We konden ook het schip zien liggen wel ver weg maar toch.

Bij binnenkomst waren de gordijnen dicht en als je het kaartje erin stopte gingen ze automatisch open dat is wel een leuk gadget. We moesten om bij het zwembad te komen even overstappen op een andere lift. Zijn even wezen kijken en foto's genomen, we namen ook onze lunch daar. En later ging Patrick zwemmen maar ik vond het water te koud naast een ander probleem. Ik besloot foto's te gaan maken van de Merlion het symbool van Singapore, al die dagen vaak langs gekomen maar nooit dichtbij geweest. Ik had een wandeling van anderhalf uur gemaakt, Patrick was al weg bij het zwembad. Hij was op de kamer en we besloten na ons opgefrist te hebben om naar de shoppingmall te gaan. Veel dure winkels en daar hebben wij niks mee, vind het ook niet leuk om te zien. De kwaliteit is soms ook niet echt geweldig, ik kijk dan toch met mijn naaistersoog.


We besloten om bij de foodcourt wat te eten hadden geen zin om echt te gaan uit eten, omdat er niet echt wat zat. We vonden iets wat er wel lekker uitzag en het smaakte ook goed. Toetjes kennen ze niet dus dat werd uiteindelijk een verpakt ijsje na lang zoeken.We gingen weer naar boven om foto's te maken in het donker zowel bij zwembad als uitkijkplatform. Was leuk al die lichtjes en om te zien hoe mensen op de foto gaan vooral de selfie's. We gingen naar onze kamer en ging een reisverslag schrijven. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten