woensdag 18 februari 2015

Langkawi

We konden vandaag uitslapen omdat we pas om 12 uur ons moesten melden voor de excursie. Bij het ontbijt was het nu een stuk rustiger dan gisteren wat wel prettig is om eerlijk te zijn. Na ontbijt liepen we even van boord maar komen geen winkels vinden en hadden niet zo'n zin om door te lopen. Zijn weer naar schip gelopen en wat gaan drinken, we hoeven onze kaart al niet meer te laten zien. Want het meisje achter de bar weet al precies wat we willen drinken.


Om twaalf uur moesten we ons melden op de pier, maar voor we weg waren dat duurde nogal een tijd. Uiteindelijk liepen we naar de bootjes waar we mee zouden gaan varen, ook daar duurde het weer lang voordat we aan boord mochten. Maar ach we hebben vakantie zullen we maar zeggen. We zouden eerst langs een eiland varen in de vorm van een zwangere vrouw. Daarna gingen we naar een zoetwater meer waar Patrick ging zwemmen, na een uur moesten we ons melden. En zouden we verder varen na wet rice beach, was een leuk strandje kon je het schip mooi zien liggen. Hier zaten ook apen die uit flessen dronken die ze jatten van toeristen. Na een uur gingen we terug naar het schip, was wel een leuke excursie vooral dat hard varen over het water.


We waren net op tijd voor de Dreamworks Move It Move It parade, jammer dat je aan sommige kunt zien dat ze het verplicht moeten doen. Gelukkig waren er ook die super enthousiast doen dat is wel leuker.

Hierna nog wat gesnackt en gedronken en wat gerust voordat we gingen eten. Om half negen gingen we eten, had die dag een reservering gemaakt om de zelfde servers te krijgen. Maar toen we naar een tafel gebracht werden was het een heel andere hoek en team. Heb er iets van gezegd en toen werden we weer ergens anders neer gezet en kregen onze servers. Niet dat we het erg vonden iemand anders te krijgen maar dan moeten ze het niet noteren in hun computer.

Na het eten nog een tas gekocht en met onze kleine toekomstige vriendin gezwaaid en op naar bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten