donderdag 5 februari 2015

Hop on Hop off Singapore

Na een goede nachtrust liep de wekker om kwart over acht af. Na ons te hebben opgefrist gingen we ontbijten in het hotel. Was prima verzorgd en genoeg keuze, zowel Chinees als Engels ontbijt. Na het ontbijt gingen we op pad, liepen naar de op stapplaats van de bus. We kochten een tweedaagse kaart dit was maar 8 Singaporese dollar meer, we besloten eerst de Original Tour (bruine route) te doen. Ze hebben drie routes maar ze overlappen mekaar ook hele stukken. We stapte na enige tijd uit bij de Singapore Flyer (reuzenrad) en zijn daar ook in geweest. Prachtig uitzicht over de stad en haven, alleen jammer dat het ging regenen toen wij er in zaten.
We stapte over op de gele lijn en we stapte uit op Orchard road, de winkelstraat van Singapore. We liepen wat door de winkelcentrums en besloten wat te gaan eten. Heerlijk hamburger met bbq friet op, was geen Mac hamburger maar echt vers bereid vlees. We stapte weer op de bus en zijn bij Suntec over gestapt op de bruine route zodat we die helemaal gedaan hadden. En dan kwamen we ook weer bij ons hotel. We kwamen langs China Town en wilde er eerst de volgende dag er naar toe gaan, maar besloten dit maar meteen te doen. We gingen naar Sir Mariamman Temple te gaan heel apart ik ben ook nog even binnen gaan rondlopen. Was wel heel mooi die beelden allemaal, hierna liepen naar een andere tempel en door China Town winkelgebied. Wat een drukte en vooral druk met kleuren en specerijen, hebben echt genoten van dit alles.We liepen terug naar ons hotel en gingen even kort rusten dit duurde iets langer. Zij om half 10 gaan eten bij Singapore River bij Brewery heerlijk gegeten. Zijn daarna even door het uitgaansgedeelte gelopen, was een gezellige drukte. Ook hier drinkt de jeugd zich in voordat ze gaan stappen.

Patrick kan hier zijn hart ophalen aan alle mooie auto's de ene Ferrari na de andere Ferrari en natuurlijk de ander dure auto's. Mijn eerste indruk van Singapore is dat het modern is niet hectisch en goed georganiseerd. En ook veilig voor ons gevoel een echt fijne stad.

Om een uur gingen we slapen maar om vier uur had ik bijna nog niet geslapen, heb ik even geappt met een collega.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten