vrijdag 27 februari 2015

Dubai

We waren rond negen uur wakker en kleden ons aan en besloten om met de metro naar Festival City Mall te gaan. Maar toen we bij de receptie vroegen waar de metro was vertelde ze ons dat deze pas om 2 uur zou gaan rijden. Wij balen dan maar met de bus dat is uiteindelijk ook niet gelukt, we moesten een kaartje kopen maar er kwam niks uit ook niet met behulp van een plaatselijke bewoner. We besloten met de taxi te gaan kosten ook maar 5,50. We gingen eerst even bij de Ferrarishop kijken en daarna liepen we de mall rond, is best een mooie mall maar niet zo bekend. Er werd flink verbouwt de foodcourt was de helft kleiner maar wij hebben er heerlijk chinees gegeten. Buiten had je vroeger restaurant zitten en wat winkeltjes maar toen we buiten kwamen stonden er alleen re√ľnies. Blijkbaar gaan ze dit helemaal opknappen zodat er toch meer mensen komen, deze mall is pas in 2006 geopend.

We gingen met de taxi naar Dubai Mall om voor de volgende dag bij Outback te reserveren omdat het Valentijnsdag was. Dit kon niet we moesten maar gewoon binnen lopen. We bleven maar rond hangen in de mall, kochten een ijsje van Cold Stone en een tas van Chip & Dale. We bekeken de fonteinshow en de standaard dingen die je daar kan zien. De tower hadden we drie jaar terug al bezocht. Patrick had ook nog een hele tijd het parkeren staan te begeleiden, gelukkig vonden die mannen het wel grappig. En de sportwagen bezitters ook dat hij hielp.


We besloten om bij TJ Fridays te gaan eten, was goed maar ik ga toch liever naar Outback. Wat me opvalt is dat er steeds meer Amerikaanse eetgelegenheden komen. We maakte nog foto's bij avond en toen met de metro terug naar het hotel. Het enige nadeel aan de metro is vanaf de Dubai Mall is dat het een klere eind lopen is vanaf de mall.


Wij stapte uit bij de metro in de buurt van ons hotel, maar toen hadden we een probleem. We wisten niet hoe we naar het hotel moesten lopen omdat we dat s'morgens niet gedaan hadden. We vroegen een paar keer de weg en uiteindelijk na drie kwartier waren we bij ons hotel. Terwijl het 10 minuten lopen is maximaal. Heel moe maar voldaan gingen we slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten