woensdag 4 februari 2015

Singapore

We waren rond kwart over vier bij hotel Park Regis, de incheck zat op verdieping 3. Wat wel een beetje raar was, ze aten ook aan een lage desk waar wij ook moesten gaan zitten. De check in ging snel en we kregen een upgrade, een kamer met uitzicht op het zwembad. Het is een mooie kamer met een bank voor het raam waar we het eerste uur hebben zitten kijken.

We gingen eerst wat rondlopen bij ons hotel, dit ligt dicht bij China Town. Had ik niet in de gaten maar ben blij met de ligging, Clark Quay aan de Singapore River ligt op een 4 minuten lopen van ons hotel. Daar zouden we later op de avond nog gaan eten.
Patrick ging zwemmen het water was koud, wel een mooi zwembad. Hierna was het tijd om wat te gaan eten. Ik nam een hamburger en Patrick spareribs was heel lekker, onze dessert namen we bij de mall bij een ijskraam. Ze maakte er een mooi kunstwerkje van alleen namen ze geen credit card aan en we hadden nog geen geld gepind. Kregen ons ijsje gewoon mee en konden gaan pinnen en dan komen betalen dat zouden ze bij ons echt niet doen. Natuurlijk zijn we netjes gaan betalen en nog even drinken wezen kopen en daarna terug gelopen naar ons hotel en zijn gaan slapen. Want we waren nu al meer dan een dag op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten