woensdag 14 augustus 2019

Zeedag

We sliepen deze morgen uit want we konden toch nergens naar toe, rond 10 uur zaten we aan het ontbijt en we waren niet de enige die laat waren. Na het ontbijt liepen we wat rond en gingen mensen zitten kijken in het Atrium. Hier worden veel speeltjes gedaan en prestatie gegeven.




Om 2 uur was het Deal or No Deal, hier deed toevallig een Nederlander aan mee, hij won 1 cent. Daarna was er een prestatie van de Megaschips en wat er in de toekomst kwam.

We moesten vandaag vroeg gaan eten in La Cucina een Italiaans betaal restaurant, wij hadden 4 gratis diners erbij gekregen om in de specialiteiten restaurants te gaan eten. Het eten was heerlijk Patrick had pasta als voorgerecht en ik inktvisringen. Hoofdgerecht van Patrick was een soort draadjesvlees en ik had ossenhaas. Het mooie aan dit schip is dat als het mooi weer is je ook buiten kan eten, maar helaas was het te koud.






Jammer dat ik het niet allemaal op kan maar het was wel lekker.

Om kwart voor negen was er de show newlywed not so newlywed gameshow, kan leuk zijn maar ligt wel aan de koppels die mee doen en aan de cruisedirector. Wij vonden dat de Italiaanse cruisedirector niet zo goed Engels sprak, wij hadden hem toen nog niet gezien. Maar toen we hebben zagen zeiden we meteen oh die kennen wij van een ander schip. En 2 jaar geleden zeiden wij al ze moeten hem geen job geven waar hij veel moet praten. Wij kennen hem van RCCL en daar was toen Angelle de baas over heen hij was gewoon een hulpje van Angelle. Angelle was het met ons eens dat zijn Engels niet voldoende was, blijkbaar achteraf zijn laatste contract. Op dit schip heeft hij het voordeel dat er veel Italianen en Spanjaarden op zitten die vinden dat niet zo erg.

Na de show die matig was deze keer gingen we naar Burn The Floor. Deze was wel heel mooi en Latin  dansshow, wat een energie hebben die dansers.

Hierna nog even naar de latenight snackbuffet en slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten