maandag 19 augustus 2019

Helsinki

We gingen weer lekker ontbijten in Taste het andere bedien restaurant, wat heerlijk ontspannen toch. Als met weet ik hoeveel mensen een plekje zoeken bij het buffet. Dit was het eerste schip waar ik het druk vond overal, komt misschien ook omdat Zuid Europese ook later eten.

Na het ontbijt gingen we van het schip en pakte we de Hop on Hop off bus, leuk gesprek gehad met de Duitse verkoper. De cruiseterminal lag een heel eind van de haven en dan is de bus wel de goedkoopste manier om ergens te komen en dingen te zien. We reden een tijdje mee rond en besloten uit te stappen bij de Cathadral, helaas was het bewolkt dus de eerste foto's zijn donker.










We liepen wat rond over de markt en kochten wat vingerhoedjes, we moesten ook nog een drogist zien te vinden. Gelukkig was dat uiteindelijk gelukt en dat was wel een opluchting. We besloten ook wat te eten in het warenhuis, een klein snackje voor Patrick en voor mij een ijsje dat ik niet op kon.





Het weer was helemaal omgeslagen en we besloten nog lekker door de stad te slenteren, en foto's te maken van de gebouwen. We besloten de route verder te doen met de bus terug naar de haven en kwamen nog langs het strand en eilandjes. We hoopte dat we de Formule 1 konden zien op tv, zijn daarom niet uitgestapt.









Maar helaas werd niet uitgezonden, maar ik had wel gratis wifi en kon het een heel eind volgende tot we te ver uit de haven waren. Heb ondertussen genoten van de omgeving was ook de moeite waard.







We gingen vanavond bij Cagney's eten, heerlijk gegeten en konden mooi naar buiten kijken omdat we bij het raam zaten. Na het eten liepen we nog wat rond en zijn naar de kamer gegaan.




Dinershow met eten, nu niet gedaan. Maar vorige keer wel is top voorstelling.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten