zondag 3 februari 2019

Zeedag


We zijn vanmorgen gaan ontbijten in het buffetrestaurant Windjammer. Na het ontbijt zijn we eerst een excursie wezen boeken voor Nassau. We liepen wat rond en gingen kijken bij scavenger hunt, dan moet je binnen 1 minuten allerlei dingen vinden en opdrachten uitvoeren. Maar we hadden geen zin om ons kapot te rennen in 1 minuten en besloten niet mee te doen.
DSC00714
DSC00719
DSC00721
DSC00722
DSC00723
We kregen allemaal gratis speelgeld om in het casino op een slotmachine te spelen. We hadden allebei 2 euro en dat is er zo door natuurlijk. Ondertussen was het tijd om te lunchen het was gelukkig niet zo druk en konden zo een plekje vinden. Mijn ogen waren weer te groot voor mijn maag.
Om half vier konden we een shirt gaan ophalen in Two70, dit shirt is gemaakt door iemand die in de facebook groep zat. En daarna was in dezelfde ruimte de Giftexchange, dit was wel leuk. Iedereen had een cadeau gekocht van waar je vandaan komt, en door middel van vragen mocht iedereen een cadeau uit zoeken.
We liepen wat rond lang de winkel want we gingen vroeg eten bij Jamie’s Oliver. Was  lekker maar heb toetje weer meegenomen naar de kamer. Na het eten zijn we ook nog even gaan kijken naar een game show Finish that  lyric, was leuk omdat er fanatieke dames mee deden.
DSC00995
DSC00996
Om kwart over 10 hadden we in Two70 een show spectra, heel aparte show met bewegende robotten, dansers, een achterwand die veranderd van beeld. Maak hiervan nog wel een voor foto en een foto als er een show is. De robotten gingen stuk en Patrick denkt dat het bij de show hoort, de man die het verhaal verteld ging zonder muziek zingen was echt top.
Na de show nog even wat drinken gehaald en zijn daarna naar de hut gegaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten