woensdag 6 februari 2019

CocoCay

Vandaag zouden we naar het prive-eiland van Royal Caribbean gaan, maar Patrick voelde zich echt slecht. Ik ben naar de dokter gegaan om te vragen of hij zich moet komen melden. Dat vond hij wel beter, want ze zijn bang dat het hele schip ziek wordt zoal pas is gebeurd op de Oasis. Hij had gelukkig geen koorts, kreeg wat voor het hoesten en voor de spierpijn. Later op de dag werd er omgeroepen dat er die dag zich veel mensen bij de dokter hadden gemeld met griep verschijnselen.En vooral onder hun personeel waren er klachten, dus werd er weer eens duidelijk gezegd dat je overal je handen moest wassen voor je gaat eten.
DSC00893
DSC00894
DSC01187
DSC01188
We gingen toch wat ontbijten en besloten toch even te gaan kijken op het eiland. Want ziek of niet dat gaat toch niet weg door op bed te gaan liggen. En dat kan je ook op het eiland maar dan in de zon. We moesten met boten naar het eiland, eigenlijk had de nieuwe pier al klaar moeten zijn.
Patrick heeft lekker in de zon gelegen en kort gezwommen en ik ben het eiland rond gelopen. Ze zijn het eiland aan het uitbreiden met glijbanen en zwembaden, wordt echt wel top. Al het goed is moet het in mei klaar zijn, maar wij betwijfelen dat. Naast ons  eiland lag het eiland van NCL daarom ook foto’s van hun schip.
DSC01065
DSC01066
DSC01072
DSC01077
DSC01082
DSC01084
DSC01087
DSC01089
DSC01099
DSC01124
We pakte de boot terug naar het schip en gelukkig werkte de medicijnen al wat. Maar besloten toch even rustig op de kamer te blijven omdat we vanavond naar twee shows wilden gaan kijken.
Het was weer tijd om te gaan eten en het smaakte weer goed. Om half tien was de show met Adam Kario hij goochelt en heeft humor. Hierna gingen na de Quest dit werd gepresenteerd door de man die ook spectra’s cabaret doet. Die is zelf net zo gek als al die Amerikanen en wij nuchtere Hollanders maar lachen om die gekke Amerikanen. Waar wij graag op de achtergrond blijven, staan hun te springen om in beeld te komen.
Hierna weer lekker naar bed gegaan want morgenvroeg hebben we een All Acess Tour.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten