We moesten allemaal een formulier tekenen dat Royal Caribbean niet verantwoordelijk is als ons iets overkomt tijdens de tour. We kregen allemaal een oortje zodat we David de tourleider goed komen verstaan. We gingen al eerste de keuken bekijken en er werd ons uitgelegd wat de kleuren sjaaltjes betekende, geel dan hadden ze hun eerst contract. Blauw dan ze al meer contracten gehad en rood dan waren zijn ze leidinggevend op de afdeling. Hierna kwamen we bij de bakkerij waar het heerlijk rook, vervolgens kregen we een koelkast en vriezer te zien.
Ook mochten we een kijkje nemen in de afvalverwerkings afdeling en de was en strijk afdeling. We liepen daarna naar de controlekamer en kregen uitleg over hoe alles werkt met de motoren en hoe ze van zeewater gewoon drinkwater maken. Hierna werden we gescand en mochten we op de brug om te kijken hoe het schip bestuurd wordt. Deze tour was heel interessant en leuk om te doen.
Dit is de I-95 genoemd naar de langste snelweg in Amerika.
We zouden om half een in de North star mogen, naar door de wind ging dit niet door helaas. We hadden om half twee een lunch geboekt bij Chop’s Grill, dit was weer lekker maar wel weer snel eten.
Maar nu hadden we wel tijd om naar uitleg te gaan over het ontstaan van Royal Caribbean en morgen is deel 2. Het werd ook grappig gebracht door de Cruise Director en zijn assistente.
We liepen naar buiten en zagen dat de North star het weer deed, we zijn in de stand-by rij gaan staan en konden meteen mee omhoog. Je gaat 100 meter de lucht in en hebt dan uitzicht op het schip en zee. Het waaide wel maar het viel mee met het schommelen van de wagon.
Daarna zijn we naar de kamer gegaan om wat te rusten en de blog te schrijven. Om acht uur was het weer tijd voor het avond eten, gelukkig ging het deze keer lekker rustig. Verder hebben we nog wat rondgelopen en zijn we vroeg naar de kamer gegaan. En ik zit nu de blog te schrijven, terwijl de man al slaapt.
Ik hoop dat jullie het een beetje kunnen volgen, want ik lees het niet na wat ik schrijf dat kost teveel tijd.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten