donderdag 14 februari 2019

Brooklyn Bridge, Freedom Tower

We hadden goed geslapen en het was weer tijd om op pad te gaan. We pakte de metro richting Brooklyn Brigde hier waren we 10 jaar geleden niet geweest. We liepen een stuk de brug op en maakte wat foto’s. Hierna liepen we richting de Freedom Tower, we hadden goedkoper kaarten besteld via groupon en om 2 uur mochten we naar boven.
DSC01471
DSC01474DSC01478DSC01480
DSC01489DSC01491DSC01493
We zijn daarom eerst wat gaan lunchen, ik nam een kids tosti? En Patrick had een sandwich met rosbief het was beide lekker. We liepen om 2 uur binnen en gingen door de beveilig en mochten met de lift naar boven. Je krijgt dan een mooi filmpje van de opbouw van de toren.
DSC01497
We maakte foto’s van de omgeving maar het moest wel door de ramen heen. Na anderhalf uur gingen we met de metro richting High Line park. Patrick vond dit helemaal niks dus veel hebben we er niet van gezien. Voor mensen die het niet kennen het is een park gemaakt op een oude treinspoor.


We zijn naar Chelsea Market gegaan, hier zitten allemaal kleine winkeltjes in en een van de die winkels op tv geweest. Bij de Profit maar de winkel viel tegen en ik kan me voorstellen dat Markus niet meer met hun samenwerkt. Want het was net zo’n als voor het programma. We namen een lekker ijsje en liepen naar de metro om terug te gaan naar het hotel.
DSC01501
DSC01506DSC01508
We gingen eten bij TGI Fridays maar de eerste die we tegen kwamen was niet zoals wij die gewend zijn. We liepen verder en vonden een andere was ook niet helemaal super, maar het eten was goed en bediening ook. Achteraf geen spijt van onze keuze, voor zo’n moderne stad zijn de eetgelegenheden heel oud en uitgeleefd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten