zondag 3 februari 2019

Zeedag 2

We sliepen uit vandaag en gingen vroeg lunchen in American Icon, hier kan je kiezen van een kaart wat je wil eten. Onze server had on niet verteld dat er ook een saladebar was en toetjes. Gelukkig kwamen weer daar zelf achter, en we lieten een lekkere salade maken. De lunch was heel lekker en rustig, want in de Windjammer is het superdruk. Dit valt mij ook op dat er op deze cruise veel mensen in het buffetrestaurant diner gebruiken. Daarom is het in de gewone restaurants lekker rustig.

DSC00980

DSC00981

DSC00982

We hadden voor vanavond de show We Will Rock You geboekt, maar omdat wij een meet en greet  met behind the seen hadden geboekt. Moesten wij al de middagshow doen, we kregen een drankje en speciale plekken. De show was echt top, en na de show hebben we 3 artiesten ontmoet en zijn met ze op de foto geweest. Maar voor de rest stelde het niks voor, niks werd er uitgelegd. Heb hier wel iets van gezegd, maar of ik daar nog iets van hoor?

DSC00773

DSC00774

We zijn bij de bumper cars wezen kijken en besloten dit ook te doen, we hadden een lol samen. Het kind komt in je naar boven, dus nog een rondje gedaan.

DSC00770

DSC00782

DSC00794

Daarna was het tijd om te gaan eten en ontmoeten we onze servers. Het eten was prima maar wel heel erg snel, hebben uitgelegd dat wij liever wat rustiger eten. En omdat ik niet veel eet, hebben we maar proberen uit te leggen dat ik het eten lekker vind maar niet veel kan eten.

We zijn nog wat rondgelopen op het dek en zij daarna lekker naar de kamer gegaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten