dinsdag 29 januari 2019

Vertrek naar Amsterdam en New York.

Na dat we de sleutel bij de oppas van de poezen hebben afgeleverd gaan we nog langs Patricks moeder. En dan rijden we naar Ibis Schiphol  hotel, waar we onze auto laten staan voor de tijd dat we op vakantie zijn.

Rond half acht kwamen we aan bij het hotel, hadden een nette kamer. We besloten een hapje te eten in het hotel, ik at carpaccio al hoofdgerecht met brood en chocomel al toetje. Patrick had eendenborst en als toetje  een warm chocolade taartje.

DSC00695

DSC00698

We gingen na het eten naar de kamer en gingen slapen want morgen was het weer vroeg op om de shuttle te nemen naar Schiphol.

We waren mooi op tijd bij de luchthaven, zeker omdat we wisten dat we al vertraging hadden. Uiteindelijk waren we ongeveer 2 uur later weg, het verveelden is dat je maar zit te wachten in het vliegtuig. De vlucht zelf is verder prima gegaan, het eten was prima. Crêpes met chocolade, fruit en een muffin, lunch was een broodje met kip en pesto. We landde rond 2 uur op Newark, bij de immigratie duurde het best lang. Niet omdat we een hele rij voor ons hadden maar omdat de man achter de balie graag kletste tegen de toeristen. 

We liepen naar buiten op zoek naar de hotel shuttles, we hebben het toch maar even gevraagd want we zagen niks staan over de shuttles. We moesten met de airtrain naar P4 en daar kwamen de shuttles, na 10 minuten kwam ons hotelshuttle. Na een korte rit naar het hotel checkte we in bij Double Tree By Hilton Newark. We kregen als welkom een warm koekje en ons kamer was op de vijfde verdieping.

DSC00699

DSC00700

DSC00702

DSC00709

DSC00710

DSC00712

Het was een mooie ruime kamer, met uitzicht op binnen zwembad en de lobby. Het is een beetje een apart hotel maar wel leuk. We besloten met de shuttle terug te gaan naar de luchthaven en daar de shuttle te nemen naar Jersey Garden Outlet Mall. De shuttle kost 9 dollar voor een retour, we hebben wat rond gelopen. En hebben wat gegeten bij de foodcourt in de Mall, daarna hebben we de shuttle terug genomen naar de luchthaven. En het busje naar het hotel en hebben nog even op de kamer tv gekeken en zijn gaan slapen. Want in Nederland is het al  uur later en we waren vroeg op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten