donderdag 10 januari 2019

Vakantie New York en cruise.

Deze keer ga ik weer een blog bijhouden, we zijn in November naar Abu Dhabi geweest naar de Formule 1. Maar daar was niet zoveel over te vertellen, als dat we het heel leuk hebben gehad. Super hotel hadden na de race, onder het hotel door loopt het circuit. En daar werden we om 9 uur gewekt door Max en zijn kornuiten.

Nu is onze bestemming New York van hieruit gaan we een cruise maken naar de Bahama's en we blijven daarna nog wat dagen in New York.

We vliegen vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Newark met United Airlines, hier hadden we nog een bon van omdat we vorig jaar zoveel vertraging hadden.

We slapen in Newark in het Doubletree by Hilton hotel, dit ligt dicht bij de luchthaven.



Na een nachtje slapen en winkelen vertrekken we naar de cruiseterminal, deze ligt aan de overkant van New York. We varen deze keer op de Anthem of the Seas, dit was een wens van ons omdat dit schip speciale dingen aan boord heeft. Zie foto's




We hebben eerst 2 zeedagen en dan komen we in Port Canaveral, hier vertrekken ook de Disney schepen vandaan. Ligt ongeveer een uurtje rijden van Orlando.

De dag erna gaan we naar Nassau. En de volgende dag gaan we naar CocoCay het prive eiland van Royal Caribbean. En dan hebben we weer 2 zeedagen.




We blijven nog vier en een halve dag in New York, we verblijven in hotel Crown plaza Time Square. We hebben ook een afspraak met het vrijheidsbeeld, en gaan de kroon beklimmen. Verder gaan we natuurlijk naar Central park, 9/11 museum en alle andere bekende bezienswaardigheden.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten