zondag 19 augustus 2018

Eind Cruise en naar huis.

Om zeven uur ging de wekker, want om kwart over 8 zouden we de kamer verlaten en gaan ontbijten. We vonden weer een plekje bij de Italiaan en het werd steeds rustiger op het schip. Maar wij hadden pas om 10 uur afgesproken met Stefan bij de uitgang.

Maar eerst nog even bij Geust Service langs, want er stond drank op die we niet hadden gebruikt. Wel gebruikt maar we hadden een sodapakket, dus mag er niks afgeschreven worden.

We kregen ondertussen een berichtje van Stefan dat hij met de trein moest komen omdat zijn auto stuk was. Afgesproken dat wij naar hem zouden komen rijden. We verlieten het schip en vonden onze koffer snel en liepen naar de auto. Bij de taxi stond een rij mensen die zouden er nog wel een tijdje staan.

We reden naar Stefan's huis en daar stond het vrachtwagentje en 2 grote kerels beide over de 2 meter. Trots te kijken naar de vrachtwagen op de tafel, we hebben nog gezellig wat gekletst met elkaar. In drie talen door elkaar maar dat ging goed, we betaalde hem en reden richting huis.

Maar zo goed als het de heenweg ging zo slecht ging het nu, we stonden meteen in de file bij Hamburg. En we vielen van de ene in de andere file. In plaats van om ongeveer 3 uur thuis was het half 7 thuis.

Blij onze poezen weer te zien en balen dat het zo warm is in ons huis.

We hebben een top vakantie gehad, mooi weer, mooie omgeving, leuk schip en goed eten. Noorwegen is echt een aanrader.

1 opmerking:

  1. Fijn dat jullie het zo lekker hebben gehad! Het was een leuk verslag met mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen