zondag 19 augustus 2018

Zeedag 2

We stonden niet te vroeg want we hoefde nergens naar toe, alleen Patrick wilde naar de 10 dollar Madness Event. Dan kost alles 10 dollar, maar is allemaal Action spul dus dat kan veel goedkoper.




We gingen ontbijten bij het buffet en hierna liepen we naar het buitendek, waar allemaal spelletjes gespeeld werden met de gasten. Bierpullen leeg drinken, slagroom eten en hotdogs eten.



Vandaag was het weer Deal or No Deal, dit keer ging het wel door. Helaas won een vrouw 2 keer op een rij, en wij waren tegen haar omdat zij gisteren het schip op hield door foto's te maken na de all a board time. Een groep Amerikanen had de grootste lol om ons en deden gezellig mee.

Om half 4 begon de bingo, we moesten toch aanwezig zijn dan maar een bingokaart kopen. Hier doe ze drie rondes en de laatste ronde moet de kaart vol. Bij 46 nummers getrokken nummers kan je 5000 dollar winnen, helaas niemand won dit. Als je nog 1 nummer nodig hebt moet je gaan staan dan kunnen ze je uitjoelen. Ik hoefde er nog maar 1 maar bleef braaf zitten, een nummer later ging er een man staan en ja hoor daar gingen ze weer. Ik was zo zenuwachtig omdat we nu met z'n tweeën waren, volgende nummer allebei niks. En bij het volgende nummer sprong ik op en riep bingo, en dan ben je weer zenuwachtig dat het een bongo is. Maar gelukkig het was bingo en kregen 267 dollar als prijs.
















Dit geld moet je dan bij het casino op gaan halen, dat is heel gevaarlijk. We hebben allebei 10 dollar in de automaten gestopt van 1 cent en hebben een mooie tijd zitten spellen. Patrick ging voor dat we gingen eten nog even zwemmen en ik de koffer in pakken. Ik was er al aan begonnen tussendoor, dus was ik snel klaar. En heb ondertussen het gewonnen geld op onze account laten zetten, valt de rekening weer mee.















Ik ging Patrick halen om te gaan eten, hij kleden zich snel om en gingen lekker eten. Om half 9 gingen we naar de perfect couple show, was wel grappig. We liepen nog wat rond en gingen nog wat te eten halen en gingen naar de kamer. De koffer hadden ze al opgehaald en dan is het einde vakantie.




1 opmerking:

  1. Heerlijk relaxte zeedag en lekker dat je de bingo hebt gewonnen! 😊

    BeantwoordenVerwijderen