woensdag 8 augustus 2018

Zeedag 1


We werden laat wakker, eindelijk eens lekker slapen na dat warme weer in Nederland. Lekker met de schuifdeur open, en met de zee op de achtergrond. Het was al tijd voor de lunch maar we zullen het wel nodig gehad hebben.

We gingen eten in de Grand Pacfic hier heb je tafelservice wat wel lekker is in plaats van een buffet. We namen een lekker voorafje en daarna allebei een Philly cheesesteak en nog een sinaasappel- chocolademousse.

Hierna wilde we naar Deal or No Deal maar er waren te weinig deelnemers, show werd gecanceld. Zijn wat wezen winkelen en wat rondgelopen, ik ben nog naar de bingo geweest.









Om half 8 begon Showdown en daarom hadden, we ons diner een half uurtje verplaatst. Was een zeer energieke show, vond hem zeker de moeite waard.

We hebben een dinerpackage gekocht dan kunnen we 3 avonden in een specialiteiten restaurant eten.  Onze eerste keer gaan we naar Cagney’s Steakhouse, echt heel goed gegeten, nou eigenlijk supergoed gegeten. Patrick had vooraf gamba’s, ik mini hamburgers, hoofdgerecht hadden we allebei Ossenhaas precies zo bereid als wij wilde. Het nagerecht vond ik dan het minste brownies met ijs, maar het vlees maakte alles goed.



Na het avondeten liepen we nog even rond en het regenende dus konden we niet buiten rond kijken. Dus zijn we maar gaan slapen.

1 opmerking:

  1. Hey wat leuk dat je een verslag hebt gemaakt! De eerste twee dagen al gelezen en het ziet er allemaal prachtig uit!

    Groetjes Sonja

    BeantwoordenVerwijderen