zaterdag 5 september 2015

Vliegreis naar Orlando.

De wekker ging om half zeven we zouden om 10 over half 8 de shuttle nemen naar Schiphol. We checkte uit en komen gezellig nog een graantje mee pikken van het Hollandse weer. We waren rond kwart over 8 op de luchthaven, we waren al online ingecheckt. Dus hoefde alleen onze koffers afgeven.Was veel veranderd op Schiphol zins Februari, maar wel hightech allemaal. Vond het wel een verbetering, alles werd goed bevonden. We gingen ontbijten want dat hadden we niet gedaan in het hotel. Om elf uur zou ons vliegtuig vertrekken richting Londen, maar het vliegtuig was te laat. Maar we vertrokken ongeveer tien minuten later dat viel gelukkig mee.In Londen aangekomen mochten we weer door douane heen en ook hier geen problemen. We liepen naar de balie om te vragen of ze nog plekken hadden met extra beenruimte voor Patrick. Werd ons gezegd dat deze vol zaten.We gingen ergens zitten wachten tot ons vliegtuig zou vertrekken, toen gebeurde er iets naast ons bij de bankjes. Een schoonmaakster zag iets tussen de zitting zitten van de bank en keek wat het was. Vervolgens liep ze weg en wij vonden dat raar want het was een mobiel. En als iemand dat misschien ziet neemt deze hem mee, even later komt ze terug en zet haar kar er voor. Even later komt er een nam en die kijkt er na en kijkt onder de bank en er achter en uiteindelijk pakt hij de mobiel en belt er mee. Zien hem weg lopen en even verder op gaat hij met een jongeman staan te praten. Vervolgens komt zij vrouw met een andere man van de beveilig aan lopen en is ze blij dat haar mobiel weer terug gevonden is.We gaan hierna wat eten en drinken bij Eat, sandwich ei en een broodje gehaktbal voor Pat. Smaakte echt lekker en zaten mooi om mensen te kijken. We gingen naar de gate en daar vroeg ik eigenwijs als ik ben aan een man aan de balie of er toch nog een stoel was met meer beenruimte omdat die vrouw had gezegd dat er 50 plaatsen leeg waren. Wat denk je Patrick kreeg nooduitgang en ik bulkhead met niemand langs me heerlijk.

DSC03481

DSC03482

DSC03485

DSC03486

Vlucht verliep goed eten smaakte goed voor vliegtuig voedsel was lekker malse kip met heerlijk chocolade toetje. Broodje later was kip met pesto mmmmmmm. Had naar de F&F zitten kijken was op het eind emotioneel omdat Vin Diesel afscheid nam van Paul Walker. Werd er echt verdrietig van komt natuurlijk ook wel omdat ik beide acteurs leuk vind.Maar in de ellende begon toen we geland waren in Orlando, door het slechte weer hadden bijna via Tampa gemoeten. En dan was het zeker nacht geworden voordat we in Orlando aan zouden komen. Uiteindelijk was er na een dik uur een gate vrij waar wij aan mochten leggen. De douane geen vlot geen rij, koffers waren er ook snel. Op naar Dollar dit duurde best lang omdat die Amerikanen nog alles moeten regelen en upgrades willen enz. Wij zijn tegen alle vragen nee dus we waren zo klaar, we hebben een rode Ford uitgezocht.Onze Tom Tom was stuk dus we moesten op de gok naar ons hotel zien te komen. Nu weten we wel ongeveer waar het ligt. We waren na een klein half uur bij het hotel, buitenkant ziet er niet echt top uit. Maar de kamer is verder goed en schoon liggen op de 2 de verdieping. Foto’s volgen nog een keer nog niet gemaakt wilde wat drinken halen en dan slapen. Om elf uur gingen we slapen, was nog best een spannende nacht maar dat morgen. 

4 opmerkingen:

 1. Heerlijk jullie zijn er en nu maar lekker genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blijft toch altijd een hele onderneming, maar jullie zijn ook veilig aangekomen, we hebben elkaar denk ik net mis gelopen op Schiphol :) want wij vertrokken om 12.00.
  Vanaf nu dan flink genieten en we hebben in ieder geval al 1 dag warmte erop zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was vandaag warmer dan gisteren vond ik, maar goed uit te houden. Geniet van jullie vakantie.

   Verwijderen