vrijdag 11 september 2015

Disney Dream

Vandaag is de dag dat we naar Port Canaveral reizen om daar op de Disney Dream te gaan. We checkte uit bij ons hotel, deze had een prima ligging verder geen luxe maar we hebben er ook alleen maar geslapen.We wilde nog naar een Halloween shop om wat te kopen voor op het schip, want dit is een Halloween Cruise. We gingen eerst naar Walmart om Magic Shell te kopen en kijken of hun iets hadden voor Halloween. Maar helaas hadden ze dit niet dus toch naar echte shop, daar aangekomen ging hij om 11 uur pas open. Maar dan waren wij niet op tijd om ons cadeau van Dreams Unlimeted Travel op te halen. Dan toch maar richting Port Canaveral, onderweg even onze auto vol gegooid voor 25 dollar en geld gepind. Komen we bij de eerste tolweg en die accepteren alleen maar gepast geld en dat hadden we dus niet. Bij andere tolpoorten zit vaak nog wel iemand zodat je met biljetten kunt betalen. Ik uit de auto en ergens geld te zien scoren, uiteindelijk lukte dit en kreeg ik voor 10 dollar aan quaters.


Patrick was ondertussen achteruit gereden en was mij komen zoeken zodat ik niet terug hoefde te lopen. Wij op pad met genoeg munten en die heb je nogal wat nodig. We kwamen net iets voor 12 uur aan bij de DIS welcome center, waar ons pakket klaar stond. Kregen ook nog een mooie Disney Cruise Line tas cadeau.

DSC03605

DSC03606

DSC03609

We gingen op zoek naar een Halloweenshop maar bij het adres aangekomen konden we geen winkel vinden. Dan maar auto gaan inleveren en op naar Disney, bij Dollar aangekomen was er niemand meer. Was Labor Day en dan sluiten hun de boel blijkbaar eerder. Wij alles in de nachtkluis gegooid en een taxi besteld meteen komt er iemand van Dollar en de shuttle. Maar deze was afgewerkt maar bracht ons toch nog even weg naar de cruiseterminal.Daar ging alles vlot gaven onze koffers af en liepen naar binnen even alles laten controleren en we mochten naar de incheck. Dit ging ook heel vlot en we mochten naar binnen via de Mickey oren. We waren laat voor ons doen en konden meteen naar de kamer en zetten alles neer en gingen eten daar waren we aan toe.

DSC03590

DSC03591

Na het eten rondje gedaan over het schip en om vier uur was de Saftey  Dril het regende keihard en daarom was de Sailing Away Party binnen. Is toch minder leuk maar ja het is niet anders. Daarna was het droog en zijn buiten gaan kijken hoe we de haven uit voeren.

DSC03619

DSC03624

DSC03611

We zijn naar de kamer gegaan en de koffers uitgepakt en naar onze porthole zitten kijken daar krijgen we live beelden op met af en toe een Disney figuur. We hadden een zeer ruime kamer waren er blij mee.  We gingen shoppen en meteen wat gekocht natuurlijk de show hebben we overgeslagen.

DSC03592

DSC03604

Om kwart over 8 mochten we gaan eten in de Royal Palace en ontmoeten we onze servers. We moesten wel moeite doen om onze server te verstaan maar dat is goed gekomen. Eten was lekker en we zaten lekker samen aan een tafel.Na het eten hebben we wat rond gelopen en om half 11 was er een show voor alleen volwassenen. Charles Peachdock is een man die mee heeft gedaan aan Amerika Got Talent en dat heeft hij, hij jongleert met van alles op een moderne manier. Daarna was Match your Mate hier in moeten 3 stellen vragen over elkaar beantwoorden. Kan heel leuk zijn maar deze keer vonden wij het minder. Daarna nog late night snack gehaald en naar bed gegaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten