zondag 6 september 2015

Fleamarket, Celebration en op zoek naar Walmart

We hebben goed geslapen waren wel rond vier uur wakker en dit kwam omdat er iets bij de achterburen gebeurde. Een stel kreeg een fikse ruzie en wat ik er van volgen had het met de 7eleven te maken. Maar wat ja dat weten we natuurlijk niet op een gegeven moment hadden ze met vieren woorden. En is de vrouw de kamer uit gelopen want de deur viel hard dicht. En even later was het muisstil, dus wij maakte er hele spannende verhalen van kijken te veel naar Crime series. De rest van de nacht was het rustig en om half 8 werd ik wakker. Even lekker gedoucht en daarna Patrick nog en wij op naar het ontbijt. Dit was echt niks witte snee brood met jam en thee of koffie, zijn meteen om gedraaid.


We zijn richting Celebration gereden dit ligt niet weer van ons hotel. Mooi huizen en een net plaatsje. We hebben wat rond gereden en zijn even wat gaan wandelen langs de restaurants en winkels maar die waren nog niet open. Vonden de taartjes voor honden bij Woof wel grappig, verder nog wat genoten van het eekhoorntje.
DSC03490


DSC03492


DSC03493


DSC03495


DSC03497


DSC03499


DSC03501


DSC03503


We kwamen ook langs brandweerkazerne en gingen even foto’s maken, Patrick werd binnen geroepen en kreeg rondleiding. Hun zijn echt trots op hun werk en dat ze dit mogen doen.
DSC03506


DSC03508
We zijn vervolgens de Fleamarkets gegaan, dit doen we iedere keer in de hoop dat we een vrachtwagen voor Patrick vinden. Ze hadden nu niet echt veel de stand waar we normaal leuke auto’s vinden was er niet meer. Er zit in Orlando een winkel die vrachtwagens op schaal verkoopt dus daar wilde we naar toe. Maar zonder Tom Tom kom je niet ver, we zochten een Walmart maar als je iets zoekt zie je er geen. Via International Drive kwamen we bij Artegon Mall daar even wat wezen eten bij Subway, toch smaakt dat hier anders dan bij ons. Maar we hadden nog steeds geen navigatie gevonden, uiteindelijk kwamen aan de overkant van de mall een zaak tegen waar ze er verkochten. We vonden ze eigenlijk te duur omdat we deze alleen voor de vakantie kunnen gebruiken. Maar even twijfelachtig doen en je hebt meteen korting te pakken. We hebben nu een sony waar ze vanaf moesten. Dat ontdekte we ook meteen toen we hebben wilde gebruiken hij deed niks, wij weer terug en kregen een goed snoertje en nu werkte het goed.


Wij op naar de winkel in Orlando, wat helaas tegen viel was niet wat Patrick ervan verwacht had. Toch een vrachtwagen gekocht van plastic maar goed het is iets. We zijn even naar Florida Mall geweest om naar M&M World te gaan en de Disneystore. Ik werd nog aangehouden en ik kreeg een oog lift werkte wel maar dan moet je wel een laag make-up op doen om niet te zien wat er gedaan is.
DSC03512


DSC03513


DSC03514
We reden terug naar Old Town voor de Classic Car event, helaas waren we vrijdagavond te laat bij hotel. Want dat zijn meer onze auto’s die wij leuk vinden, hier stonden ook wel een paar leuke tussen. We liepen nog even rond en besloten te gaan eten bij Golden Coral Buffet daar had ik een gratis drinken bon voor. En we waren wel toe aan een beetje rust, want Patrick heeft last van zijn voet. Eten was lekker maar het is wel een vreetschuur en die Amerikanen pakken alles en laten het dan liggen. Daar kan ik niet zo goed tegen en ze maken er zo’n rotzooi van mogen ze de bediening ook best een goede fooi geven.
DSC03518


DSC03520


DSC03521


DSC03522


DSC03523


DSC03525
We reden terug naar het hotel en ik schreef blog en gingen daarna lekker slapen. Was een vermoeiende eerste dag maar wel leuk.

1 opmerking:

  1. Wauw, wat hebben jullie veel gedaan in een dag, kan me voorstellen dat je gesoopt bent aan het eind :)

    BeantwoordenVerwijderen