zondag 13 september 2015

Castaway Cay..................

Na het ontbijt zijn we van het schip gegaan om te gaan genieten van het eiland. Maar wat was het heet echt een verschil met gisteren. Er is een tram die je naar de volwassen strand brengt en naar het verhuur van fietsen enz. Maar tram zat vol dus wij besloten toch te lopen het zweet liep van ons af in dikke stralen. En wij zouden gaan fietsen wat een goed idee zeg in die hitte.


Maar we hebben ons niet laten kennen en zijn gaan fietsen, dit is leuk om te doen je ziet een ander stukje van het eiland. Aangekomen bij het volwassen strand besloten we wat te rusten en te eten. Even geen kinderen die rennen en schreeuwen, is soms ook heerlijk.
DSC03790
DSC03793
DSC03794
Hierna zijn we terug gefietst naar het verhuurpunt en besloten daar in de buurt een plekje te gaan zoeken en te gaan zwemmen. Het donderde al de hele tijd maar verder geen regen gehad gelukkig. Nog wat opnames gemaakt van eiland en foto’s en het was tijd om terug te gaan naar het schip. Maar nu wel met de tram geen zin om te lopen. Heerlijk dagje gehad ondanks al dat luie zweet dat we kwijt zijn.
DSC03797
DSC03798
DSC03801
DSC03805
DSC03809
DSC03811
DSC03812
DSC03816
We zijn naar show gegaan van Charles Peachdock nu trad hij op in het theater.  Hij deed op het eind zijn act met licht en dit was echt super een van de betere die we ooit gezien hebben.


Na de show ons ongekleed want het was Pirate Night en op naar het eten. Daar zagen we Gus de captain staan en wij ermee op de foto. En wij naar deck 11 om naar pirates of the caribbean show te gaan. Is leuk en anders dan op kleine schepen. Daarna eten onze ober Vladimir zo zeggen eten is zozo en dat klopt heb mijn hoofdgerecht niet op gegeten. Ik houd niet van vet randen aan mijn vlees.
DSC03855
Na het eten gingen we even naar de kamer en Patrick voelde zich niet zo lekker dus ben ik alleen op pad gegaan. Heb ook meteen de FE’s weggebracht dit zijn kleine cadeaus die je elkaar geeft.  Was vuurwerk op deck 11 en nog een buffet dat heb ik overgeslagen ben nog wel pizza gaan eten en daarna ook maar mijn bed opgezocht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten