zondag 13 september 2015

Eind cruise........Washington DC...........Richmond

De dag is aangebroken om het schip te verlaten, veel te kort maar dat is niet anders. Volgende keer graag weer 14 dagen genieten op de kleinere schepen. De Dream was heel leuk maar is minder kneus dan de kleinere schepen.We moesten om 8 uur bij het ontbijt zijn dus afscheid genomen van onze stateroomhost was een leuke vrouw uit de Domicaanse Republiek.


Bij het restaurant waren ze nog alles aan het opruimen van de eerste groep. We mochten iets eerder binnen en dat was wel fijn want wij moesten om kwart voor 9 buiten staan voor onze shuttle naar Orlando Airport.
DSC03900
We aten vrij snel ons ontbijt op wat achteraf helemaal niet nodig was geweest. We namen afscheid van Vladimir en Shelley en liepen van het schip. Blijft toch altijd een vervelend moment onze koffers stonden al klaar en we waren zo door de douane heen. We waren dus mooi op tijd, alleen liet de shuttle op zich wachten. Ik belde met Jamie en deze zei dat ze zouden komen maar na een 15 minuten nog niks dus weer bellen. Even later kwam er eentje aan rijden maar die nam iemand anders mee. Ik was best pist off we moesten toch een vlucht halen, uiteindelijk kwam onze shuttle maar die ging nog mensen ophalen bij Carnival. Zodat we uiteindelijk om kwart voor 10 op weg gingen naar de luchthaven, gelukkig waren we er snel en hadden net genoeg tijd om bij de gate te komen. Hier konden we ook nog even exitrow regelen.


Vlucht naar Washington ging vlot en we hadden ook vlot onze koffers. We liepen naar buiten en daar stond net het busje naar Dollar rent a car, hier duurde het weer lang. Maar voor ons stond een vrouw die niet veel geduld had en haar dochter al helemaal niet. Er ging iets mis met haar credit card en ze gaf een andere maar die mocht de dame achter de balie niet aan nemen. Toen gingen ze smijten met haar kaarten en in een keer waren wij aan de buurt want de medewerkster hielp haar niet meer. Ik gaf haar groot gelijk, ik vond haar al erg toen ik achter haar stond.


Wij kregen een mooie auto mee en we begonnen aan onze rit naar Richmond. Deze zou 1,5 uur duren, zeg zou maar denk dat we wel 60 kilometer file hadden echt erg. We zijn wel wat gaan eten want het was inmiddels al 3 uur geweest, we waren rond 7 uur bij het hotel.
DSC03984
DSC03985
DSC03986
We checkte in en vroeg ook meteen of mijn pakketje was aangekomen en dat was zo. Patrick wilde graag even gaan kijken bij de Speedway zodat we wisten wat we moesten verwachten voor zaterdag. Was geen lange rit we reden om de speedway heen en zagen kraampjes staan. Even gekeken en hebben alsnog een vrachtwagen gekocht van Nascar. We gingen terug naar het hotel en gingen na onze kamer nette standaard kamer.


We besloten te gaan eten bij TGI Friday zat op hetzelfde gedeelte als ons hotel en je kreeg nog 10 % korting. Ik had hamburger en Patrick ribs en na een heerlijk toetje van Oreo’s.
DSC03982
DSC03983

2 opmerkingen:

  1. Zo, weer even helemaal bij gelezen, maar wat hebben jullie een leuke tijd gehad aan boord, en wat hebben jullie ook veel gezien en gedaan!
    Petje af dat je in die hitte gaat wandelen en fietsen.
    Vanaf nu aan land dan lekker verder genieten...Have Fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was echt bloedheet. Ondertussen al weer zweet momenten mee gemaakt. Lees je binnenkort.

    BeantwoordenVerwijderen