maandag 21 september 2015

Terugreis naar Philadelphia


We reden rond 10 uur aan naar Philadelphia zou ongeveer 2 en een half uur duren en dat klopte aardig. Best een aardig stuk om te rijden we wilde nog een keer bij Waffle house gaan eten. En die kwamen we zat tegen totdat we wilde gaan eten toen was de eerste 50 kilometer verder op. Dan maar auto gaan inleveren we vergaten hem af te tanken dus werd het iets duurder maar ach wat maakt het uit.
We aten op het vliegveld chinees en voor de rest hebben we 5 uur rondgehangen. De vlucht vertrok voor de tijd en we hadden mooi bulkhead seats. Reis ging verder prima op het laatst kregen we nog een buurman omdat een jongeman hem had vol gekost. We waren mooi vroeg in Amsterdam na een vlucht van 7 uur.
Bij de douane was niks te doen en koffers waren er zo, buiten kwam meteen de bus naar het hotel waar onze auto stond. En we waren dus zo op pad naar huis, onderweg wel broodje gaan halen want het ontbijt bestond uit alles met cranberry’s en dat is gezond maar niet lekker.
Om goed kwart voor 11 waren we thuis, poes lag voor de raam en begon meteen kopjes te geven. En haar ogen begonnen meteen te stralen dat doet een mens goed.  We zijn wel gaan slapen ook al is dat verkeerd maar wel lekker.
Iedereen bedankt voor het mee lezen en de reacties. Ik hoop dat jullie het leuk vonden ondanks mijn schrijf fouten. Maar heb geen tijd om alles na te kijken.


Vond het weer leuk om te doen en heb genoten van onze vakantie en avonturen. Veel mooie dingen gezien.

1 opmerking:

 1. Zo alweer thuis.
  Maar altijd leuk dat je wordt opgewacht door je huisdier!!!
  Wat hebben jullie een heerlijke reis gehad.
  Was erg leuk om elke morgen jullie blog te lezen.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen