dinsdag 10 september 2013

Terug naar huis

Om kwart voor zes ging de wekker en om kwart over zes sloten we de kamer achter ons en gingen ons uitchecken. We pakte buiten een taxi want dit bleek net zo duur te zijn als de shuttlebus en sneller. We moesten 15 dollar betalen en gaven hem er 20 omdat hij vier koffers moest tillen. Vervolgens liepen we naar de incheck bij United en waren benieuwd of ze daar ook een beetje mee wilde werken met extra beenruimte voor Patrick. Want de laatste keren was dat niet het geval.

De dame die ons incheckte zei dat we eerst moesten inchecken en dan zou zij mee lopen om het te regelen. Maar de andere dame deed nogal moeilijk maar uiteindelijk werd het toch geregeld. De eerste vlucht hadden we beide exitrow en de tweede vlucht alleen Patrick en ik zat 12 rijen voor hem. Maar ik heb me niet verveeld want ik zat naast een oudere man met zijn vrouw en die kletste de hele tijd tegen me. Ik weet alles van hem en zijn gezin, hij ook wel wat van mij. Tijd vloog voorbij en voordat ik het wist watren we in Nederland.

De koffers van de band gehaald en we waren maar net op tijd voor de bus van ons hotel anders hadden we een uur moeten wachten. Nog een anderhalf uur moeten rijden en toen waren we thuis. We zijn meteen wat gaan slapen nadat we de kat hadden geknuffeld.

En inmiddels is het alweer tijd dat we gaan werken. Maar we hebben een mooie vakantie gehad. Prachtige natuur gezien en veel glitter en neon.

2 opmerkingen:

  1. Het is zeker een prachtige vakantie. En wat is het leuk om al jullie foto's en belevenissen te lezen.
    Alaska cruise en Las Vegas staan ook nog om mijn verlanglijstje en nu helemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie reis hebben jullie gemaakt. Bedankt dat ik mee mocht lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen