zondag 8 september 2013

FE= Fish extender

Yvonne dit zal er ook al zijn geweest toen jij er was maar dit komt vanuit het dis-forum. Het dis-forum hier bespreken mensen met elkaar alles over de Disney cruisen. En dan kan je bij je eigen afvaart kijken of ze fe hebben georganiseerd. Dat houdt in dat mensen voor elkaar kadootjes maken of kopen en die dan in je fe hangen zie foto. En jij geeft hun dan ook weer wat terug. Is grappig om te doen en leuk als je terug bij je kamer komt en er hangt iets in.

3 opmerkingen:

 1. Leuk die cadeautjes! Geen idee of het er bij ons toen ook was, ik heb er niets van gemerkt maar ik kom ook niet op het DIS forum dus daar kan het ook aan liggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke gifts heb je gekregen. Heb je ook een foto van wat jij gegeven hebt?

  Er wordt tegenwoordig ook veel georganisserd in besloten Facebook groepen. Je kan via de groep Disney Cruise Line Fans https://www.facebook.com/groups/DCLFans/files/ veel facebook groepen vinden. En ook daar worden FE's georganiseerd, vaak gelinkt aan een DIS groep.
  Wij hebben het ontdekt via DIS voor onze eerste cruise en doen nu mee voor de 3e keer. Het is erg leuk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Liesbeth ik had klompjes gegeven voor de volwassen en een stoffen hart met geurtje. En voor de meiden van boven de 10 jaar armbandjes en kettings voor sommige. En voor de rest disney spulletjes. Had van mensen die niet officeel mee deden nog het meeste gehad een magnet van alska dus had hun klompjes gebracht en wat snoep. Kreeg ik later een fles wijn en nog een magnet en een flesje met goud. Fles wijn hebben we aan stateroom host gegeven. Was een fles met capatian keuze.

   Verwijderen