dinsdag 10 september 2013

Secret Garden

Alweer onze laatste dag in Amerika, en we vinden het niet erg dat we naar huis gaan. We zijn moe en hebben het een beetje gehad, maar we hebben er zeker van genoten. Maar we gaan er nog wel een mooie dag van maken.

We liepen naar MGM om daar op de monorail te gaan, had hier een kaartje met 50 % korting. Wat een groot hotel want het duurde een poos voordat we de monorail hadden gevonden. We zijn de route een keer blijven zitten om op de terug weg bij Quad uit te stappen. Dit hotel zijn ze aan de buitenkant aan het opknappen maar binnen is het nog steeds een oude boel. We liepen naar buiten en gingen eerst in de foodcourt bij Subway een broodje eten en ik wilde toch nog een lekker kaneelbroodje. Daarna liepen we naar buiten om naar de Mirage te gaan we kregen ons gratis kaartjes en ze voegde onze mlife pasjes bij elkaar zodat we sneller een level omhoog zouden gaan.


Ik was vroeger ooit al bij Secert Garden geweest en toen was het veel groter, maar we hebben er toch van genoten. Dolfijnen blijven leuke dieren om naar te kijken en de trainers waren zeer actief met de dieren. De leeuwen en tijgers lagen te slapen en gelijk hadden ze want het was warm en benauwd.


We namen nog en ijsje voordat we verder gingen om weer naar de monorail te gaan en dan bij MGM uit te stappen. En nog even naar M&M World te gaan. Kocht hier nog een vingerhoed en we besloten even naar de kamer te gaan en dan later te gaan eten bij Outback.Om negen uur waren we bij Outback we gingen naar de gene die tegenover ons hotel zat in de cocal cola fles, het eten was weer super zoals altijd. Ook al kregen we niet precies wat we besteld hadden. Om elf uur liepen we terug naar ons hotel, hadden nog een laatste aankoop gedaan bij de ABC store. Maar we moesten toch nog even gokken dus dat hebben gedaan en na een dik uur zijn we naar de kamer gegaan. En heb ik snel de koffers gepakt en om half 2 gingen de ogen dicht want om kwart voor 6 ging de wekker weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten