donderdag 5 september 2013

Zeedag

We hebben weer uitgeslapen en zijn maar meteen gaan lunchen op het dek hotdog met friet en ananas na. Om twaalf uur hadden we in Outlook Cafe een afspraak met iemand van facebook die volgend jaar naar Amsterdam komt, was gezellig. Om twee uur was John Charles in het theater en zong weer allerlei liedjes die kinderen vroegen en maakte grappen over first time cruisers. Na de show zijn we voor de laatste keer naar de bingo geweest de hoofdprijs was 5500 dollar. Maar die was niet voor ons.

De koffers moesten weer gepakt worden want die moeten buiten de deur staan om half 11. En we zijn ook een foto wezen uitzoeken bij Shutters, vinden het altijd leuk om een foto te hebben met de datums erop van onze cruise.
Om zes uur weer naar het theater voor Dreams wat een mooie show is dit toch. We namen nog voor een laatste keer een chocolade smoothie.  We liepen na de show nog even door de winkels en zijn daarna even gaan kijken bij Mickey Mania. En het was weer tijd om te eten en afscheid te nemen van onze servers. Want de volgende dag moesten wij vroeg van Disney vertrekken omdat we een vroege vlucht hadden en dan kan je niet meer  a la carte gaan ontbijten. Weer de bekenden zakjes met fooi afgegeven met klompjes. En dan naar de lobby gegaan voor de farwell groet, dit wordt steeds minder maar ach dat mag de pret niet drukken.

Om kwart voor elf is de afscheid van de cruisestaff in wavebands, dit is een grappige sketch. En toen naar bed want het was weer vroeg dag.

1 opmerking:

  1. Wat een leuke laatste dag op de cruise hebben jullie achter de rug. De tijd vliegt daar he? Jammer dat het er weer op zit maar jullie hebben wel weer genoten. De foto's zijn weer mooi, ook leuk veel foto's van het schip en het heerlijke eten. Ik krijg er trek van haha

    Ben benieuwd hoe jullie het in Las Vegas hebben. Ik wens jullie alvast een goede reis naar huis en bedankt voor het mogen meegenieten!

    Groetjes,
    Sonja

    BeantwoordenVerwijderen