zondag 8 september 2013

Las Vegas

Vandaag waren we rond negen uur op we gingen ontbijten in ons hotel, maar we konden maar de helft van ons broodje op. We zijn nu bij het punt gekomen dat we eten omdat het moet maar eigenlijk hebben we er geen zin meer in.

 We liepen naar Exalibur daar zouden we op de Big Bus tours te stappen, met de bon die ik via Groupon had gekocht. Je had twee routes de rode dit was over de strip en de blauwe ging downtown. We begonnen dus op de rode route en alle hotels kwamen langs en het welkomsbord van Las Vegas.

 Bij Circus Circus hotel moesten we over stappen op de blauwe lijn, we zijn uitgestapt bij Pawn Stars bekend van tv. Er stond een rij buiten en wij gingen er maar bij staan, aan de deur stond een man die vroeg waar we vandaan kwamen. Blijkt zijn vader van Volendam te komen en binnen was er een meisje haar vader kwam uit Tilburg. De shop was niet zo groot maar je herkende wel alles, zelf waren ze niet aanwezig alleen de old man was er maar niet voor. We gingen naar buiten en liepen om het pand en daar stond een dikke vette auto en wie ging daar heel zacht over het parkeerterrein rijden de old man.

We stapte weer op de bus en gingen naar Freemontstreet we werden bij de Golden Nugget afgezet. We gingen bij het hotel tegenover een gratis foto laten maken met een miljoen dollar. Na 20 minuten kon je de foto gaan ophalen, ondertussen hebben bij een ijsje op van 20 dollar. Was wel duur maar lekker je kom het helemaal naar je eigen smaak maken.

We stapte weer op de bus en gingen naar de outlet wat shoppen maar we waren zo klaar dus stapte we weer op de bus om uit te stappen in het art district waar Rick's Restoraties zat. Dit viel echt tegen maar omdat ze aan het filmen waren mochten we nergens komen. We zijn daar in de buurt bij een cafe terecht gekomen omdat we het zo heet hadden en dorst. Het was meisje zag er ruig uit niet een tent waar we normaal terecht zouden komen. Maar ze was wel heel aardig, we kregen zelfs nog drinken mee voor in de bus.

We stapte uit bij Circus Circus en gingen daar naar de gratis circusacts bekijken en wat eten bij de mac donald omdat we om zeven uur bij de bus moesten zijn voor de nighttour. We reden de strip af op naar Fermontstreet voor de lichtshow. We hadden iets meer dan een uur om rond te kijken en naar de show. We gingen eerst een nieuwe foto maken want de andere was wazig. Wat ons in deze casino's op viel dat de dames weinig aan hadden en veel gogo dansers. Maar ja dat zal er wel bij horen, als je drank besteld dat er dan een half naakte dame op de bar ligt.

De show duurde 10 minuten en het was een concert van Bon Jovi, mooi om te zien. En er trad ook nog een man op als Elvis was ook goed. Na de lichtshow de foto opgehaald nu was deze wel goed. Het was weer tijd om naar de bus te gaan en we vroegen of we met de andere bus mee mochten anders moesten we helemaal terug lopen naar ons hotel en dit kon gelukkig.


 

2 opmerkingen:

  1. Leuk verslag van Las Vegas! Allemaal heel herkenbaar en leuk dat jullie de old man toch hebben kunnen spotten. Toen wij er waren hebben we ze niet gezien.

    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zeg en dan ook nog een foto van the old man :)

    BeantwoordenVerwijderen