donderdag 5 september 2013

Ketchian

We hebben lekker uitgeslapen tot elf uur dus ontbijt zat er niet meer in maar om twaalf uur gingen we lunchen in Triton´s. Daar hadden we hele leuke servers, misschien wel leuker als die we iedere avond hebben. Deze lunch is geen buffet maar van de kaart kiezen. We aten beide inktvis en Patrick iets van bief en ik varkenshaas was heel lekker. En we aten twee toetjes na daar gaan mijn punten voor de weight watchers, ach ik begin wel weer als ik terug ben.


Na de lunch zijn we het stadje in gelopen zag er vanaf het schip heel leuk uit. We shopte wat en zijn met de gratis bus naar Creek Street gegaan, dit was leuk maar eigenlijk stelt het niet veel voor. We kwamen ook nog langs de brandweer kazerne en maakte foto´s en mochten binnen komen en de jongen vertelde nog wat en toen zijn we gegaan. We besloten dat we met het gratis busje naar Wallmart te gaan, hebben daar van alles gekocht en zijn daarna gezellig met het Disney personeel terug gereden.

Eenmaal terug even alles op de hut gelegd en op naar de show, van Magic Dave dit is dezelfde man als van gisteren maar met kinderen vindt ik hem wel leuk. Na de show zijn we naar Studio Sea gegaan hier was de quiz So You Think You Know Your Family. En wat gaat de tijd toch snel niet te geloven wat weer was het tijd om te eten en tussendoor pakken we ook nog ijs enz.
Na het diner gingen we naar Wavebands  voor de show met John Charles, hij zingt liedjes die mensen aan vragen en dan op een grappige manier. Daarna was de show Match Mate hier moeten drie koppels dingen over elkaar beantwoorden en dat kan heel grappig zijn ligt natuurlijk aan wie er mee doen. En het was wel weer grappig en het was weer tijd voor ons bed.

 

 

 

 

 

 

1 opmerking:

  1. En al weer zo'n leuk verslag van een leuke dag! Je hebt groot gelijk dat je na de vakantie weer met de WW begint, nu lekker genieten van al het lekkers, dat is ook vakantie ;-)

    Shoppen bij de Walmart, daar hou ik ook van :D

    Groetjes,
    Sonja

    BeantwoordenVerwijderen