maandag 11 december 2017

Dit was alweer onze laatste volle dag in Dubai en die brengen we door op Palm Eiland in het zwempark. We vliegen vannacht om 5 voor 2 naar Amsterdam met KLM, zo nog lekker een relax dagje.

Ontbijten deden we niet omdat 35 p.p. toch wel iets teveel van het goede is. Rond 10 uur verlieten we de kamer en checkte we uit, we lieten onze koffers opslaan en gingen op pad. We besloten om eerst buiten te gaan kijken of er wat mooie auto's stonden. We zagen o.a. een grijze Aston Martin staan en daar viel mij op dat er parkeerstickers opzaten voor het circuit en er stond op Redbull Racing. Je snapt het begon bij ons te kriebelen en het van wie zo hij zijn, zegt Pat ik weet het van wie hij is NATUURLIJK. Stond er inderdaad een M.V. op de sticker geschreven, bij de Valet Parking gevraagd die zeiden natuurlijk niks helaas.

We besloten toch maar naar het zwempark te gaan want wachten kan snel beloont worden of heel lang gaan duren. Je weet niet hoe lang M.V. daar verblijft en er stond ook niks op twitter. We hebben wat rond gedobberd en ik moest mee van de shark attack heb dat maar meteen gedaan dan ben ik er van af. We gingen lunchen en besloten even op het strand te gaan liggen en vielen in slaap we werden om half 5 wakker en besloten maar niet meer te gaan zwemmen.
Ik ging de spullen uit het kluisje halen en wilde ons bij het zwembad van het hotel gaan douche en omkleden. Maar dat ging niet wij weer terug naar het zwempark, mocht eigenlijk niet meer maar uiteindelijk mocht het toch.


We gingen weer met het karretje naar het hotel en wilde alvast onze lange kleren aan gaan doen, bleken ze een omkleedruimte te hebben. Was wel lekker anders moet dat op een toilet gebeuren, we gaven de koffers weer in beheer en gingen buiten mensen en auto's kijken. De Aston Martin was weg en kwam ook niet meer terug. We hebben een hele tijd zitten kijken want we hadden toch niks beters te doen. Kijken of je kan beoordelen op kleding en uiterlijk wat voor auto ze rijden.

We besloten even een ijsje te gaan eten bij Coldstone dit zit ook in Atlantis, hierna hebben we weer een tijdje zitten kijken naar auto's. En om negen uur besloten we onze koffers te pakken en met de taxi naar de luchthaven te gaan. Het inchecken was nog niet begonnen maar na 10 minuten begon het inchecken, helaas hadden we niet meer beenruimte. Na de douane gingen we eten bij de Mac Donald daarna liepen we richting de gate. Maar het duurde lang voordat de gatenummer bekend werd, met wat vertraging kon het vliegtuig vertrekken. Het vliegtuig personeel had lang bij de douane moeten wachten daarom vertrokken wij later.

Helaas heb ik deze vlucht niet kunnen slapen omdat ik erg last had van onrustige benen met mijn oedeem. Heb heel veel gestaan bij het personeel en gelukkig vonden deze dat niet erg en waren ze heel gezellig. Ondertussen was Patrick ziek geworden in het vliegtuig wij denken van de kipsnack en achteraf bleek hij ook niet de enig te zijn. Want in de hal op Schiphol zag ik ook verschillende mensen staan braken.

We hadden de koffers snel en moesten toen wachten dat we de trein naar huis konden pakken. De broer van Patrick kwam ons ophalen in Eindhoven en een half uurtje later waren we thuis bij ons kleine schatjes.


Ze waren goed verzorgt door de oppas, maar de dagen erna kom je ook goed merken dat ze ons gemist hadden.

We hebben een topvakantie gehad wel heel vermoeiend de eerste dagen rondom het circuit je maakt dan stiekem heel veel meters. De race op zichzelf was niet echt spannend maar de dingen erom heen en sfeer waren top. Weer was ook super niet te heet maar gewoon lekker warm. Hotels waren alle drie goed, niks op aan te merken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten