zaterdag 9 december 2017

Strand en Dubai Mall

Heerlijk geslapen in ons appartement, het hotel heeft geen ontbijtzaal maar biedt wel ontbijt aan dit wordt op je kamer geleverd. Dus wij waren zeer benieuwd wat we kregen, Patrick probeerde de receptie te bellen maar dat lukte niet. Hij ging zelf even ontbijt halen we kregen twee plastic tassen en wij lol natuurlijk.

 Maar het was niet verkeerd wat er in zat, maar we kiezen toch liever zelf uit wat we eten.


Na het ontbijt liepen via de binnenplaats naar het strand, via het strand liepen we naar de Walk en vandaar uit naar de Marina maar daar was niks te doen. We besloten met de taxi naar de Mall of Emirates te gaan we liepen wat rond maar we wilde naar Build a Bear en die zat hier niet. We liepen naar de metro en gingen naar Dubai Mall.

Daaraan gekomen moet je een klereneind lopen naar de mall ingang, we liepen wat rond en gingen naar Build a Bear maar kochten niks.

We besloten wat te eten bij de ijsbaan en het smaakte heel goed, na de lunch liepen we nog wat rond. En besloten nog een keertje naar Build a Bear te gaan, we kochten er toch weer een nu met de kleding die de dames daar dragen.

We keken ook nog naar de fonteinshow is toch altijd leuk.


We gingen bij Patrick's werk te kijken maar er was niet veel te doen, er stonden weinig dure auto's bij Valet Parking. We besloten via een hotel naar de metro te lopen, hier stonden in de garage nog wel een paar mooie auto's.

We wilde eerst met de metro naar de luchthaven te gaan en dan weer terug naar ons hotel, maar het was zo druk die kant op dat we besloten het niet te doen. En gewoon terug naar ons hotel te gaan en namen het laatste stuk de tram die stopte recht voor ons hotel. We brachten ons gekochte spul even naar de kamer en gingen daarna bij Ihop eten een super lekkere Philysteak.

We liepen nog wat rond en bij een foodtruck kochten we nog een ijsje, gelukkig had ik maar 1 bolletje genomen was namelijk super groot. We liepen nog wat rond en gingen via de andere kant naar ons hotel, waar we nog even tv keken en daarna lekker gingen slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten