donderdag 7 december 2017

Yas Water World en Dubai

Na het ontbijt checkte we uit en hadden besloten om nog een dagje te gaan relaxen in het waterpark. We waren binnen 20 minuten bij het waterpark en parkeerde onze auto en hoopte dat onze kaartjes nog werkte. Gelukkig konden we gewoon naar binnen en lekker gaan genieten.

Rond half 5 besloten we om ons te gaan omkleden en richting Dubai te rijden. Dit ging lekker vlot en vonden ook snel ons hotel alleen de ingang was wat moeilijker te vinden. Na 8 keer een blokje te hebben gereden reden we goed, we moesten een parkeergarage in rijden.

We sliepen in het Suha hotel dit zijn appartementen dus we hadden een mooi optrekje met twee toilets, keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer. Het zag er mooier uit dan op de foto's en de ligging was super aan de Walk en dicht bij het strand.We moesten onze auto nog gaan inleveren, dit ging heel soepel en was gelukkig dicht bij ons hotel. We moesten de auto bijna vol inleveren en bij het tanken schrok ik van de prijs van een volle tank benzine 15 hele euro's.

We liepen terug richting ons hotel en besloten wat bij de five guys wat te eten het smaakte goed. Hierna liepen nog richting het strand en over de boulevard met allerlei restaurants en shops. Na een tijdje liepen we terug naar het hotel en gingen nog even drinken kopen bij de supermarkt bij het hotel.


We keken nog wat tv en gingen daarna lekker slapen, na een relaxt dagje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten