zondag 10 december 2017

Atlantis Palm hotel

Weer lekker geslapen, het ene bed is niet het andere maar tot nu toe geluk gehad. En ook dat alle airco's afgezet konden worden, dat is in Amerika wel eens anders. We kregen na een telefoontje ons ontbijt weer afgeleverd aan de deur, dit keer zat er vond ik het lekkerder behalve een of andere groene drank.
We checkte uit en we moesten even wachten tot ze alles gecontroleerd hadden dat we niet het hele huisraad mee hadden genomen. Maar we konden naar een paar minuten vertrekken en liepen richting strandkant omdat je daar gemakkelijker een taxi kan aanhouden. De eerste taxi wilde ons niet mee hebben de tweede gelukkig wel, op naar Atlantis voor nog geen 9 euro stonden we voor de deur bij Atlantis.


Normaal komen wij daar door een andere ingang binnen maar nu waren we gast en ga je door de hoofdingang. We checkte in en ze probeerde ons nog een upgrade aan te smeren van 150 euro maar netjes afgewimpeld. Wij drinken toch geen Alcohol en hebben geen tijd voor een High Tea en hoeven geen privé strand. Wij komen voor het zwempark en hebben geen tijd voor de rest, we kregen direct een kamer wat wel fijn is. De man die onze koffer had liep mee naar boven met ons en legde alles uit en na een fooi liet hij ons alleen.
Het was een mooie kamer met een mooi uitzicht we keken naar de zee en een zwembad, en verder op zagen we het reuzenrad dat dicht bij ons andere hotel stond. We besloten om te gaan zwemmen in het aquaventure park en hebben lekker gedobberd en van de ruige gedeeltes af geweest, Patrick doet de glijbanen want daar houd ik niet van. We gingen lunchen bij Sharks Bites en aten een Philysteak deze was niet zo lekker als bij Ihop.
We gingen met de gastenvervoer even bij de dolfijnen kijken en lieten ons ook weer terug rijden. We gingen nog wat zwemmen nouja rond dobberen en voor we het wisten moesten we uit het water. We namen de karretjes die ons naar het hotel brachten en gingen ons douchen en aan kleden om naar de Lost Chambers  Aquarium te gaan. Dit zit allemaal bij de prijs van de kamer.We keken ook meteen waar we wilde gaan eten die avond de prijzen liggen hier wel hoog, maar had ook niet anders verwacht. We besloten na mijn inspectie dat we naar een buffet zouden gaan later die avond.

The Lost Chambers zijn wel leuk oom een keer te doen zeker als je met kinderen bent. Wij hebben niet zoveel met vissen maar hebben er toch van genoten.

We liepen nog wat door de winkeltjes waar ook niet gasten kunnen komen en gingen toen weer terug naar het hotel om te eten. Het buffet kosten 43 euro p.p. zonder drank, maar ze hadden wel een goede keuze en het smaakte ook lekker en dan vergeet je de prijs meteen. Maar wat kunnen mensen toch knoeien met eten niet te geloven.


We zijn na het eten richting kamer gelopen en wat tv gekeken en toen vielen de oogjes dicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten