maandag 4 december 2017

Handtekeningen en Yas Water World

Ondanks dat de kamer naar rook stonk hebben we toch goed geslapen, we gingen ontbijten. Voordat we naar het circuit reden hebben we de koffers klaar gezet zodat we ze naar de andere kamer gebracht konden worden.


Om half 11 waren we weer bij het circuit en we stonden om 11 uur bij de hekken waar om 12.20 uur  het Red Bull team zou komen. We stonden vooraan en kwamen in gesprek met een Nederlander die al jaren in AustraliĆ« leeft. Max kwam om het hoekje en begon met handtekeningen uitdelen, ik liet mijn strandtas tekenen. En dat vond Max raar want hij zei daar iets van, en Patrick liet er een op het kaartje zetten. Wat een gekte maar hij nam voor iedereen de tijd en wat is die gozer relaxt. Riccardo was er niet omdat hij in de file stond??? Ik was wel teleurgesteld dat hij er niet was.

We liepen van het circuit naar de bus die ons naar het Yas waterworld zou brengen. We checkte in en gingen ons om kleden en lieten geld op een pasje zetten zodat we lekker zonder zorgen konden gaan zwemmen. We hebben ons goed vermaakt en nog leuk staan te kletsen met een medewerkster.

We kleden ons aan en verlieten het park om naar de Yas Mall te gaan om te eten. We wilde de bus pakken maar besloten dat lopen misschien wel sneller was. We kwamen via een vreemde manier in de mall, we besloten bij Texas Roadhouse te gaan eten. Het was weer heerlijk en veel.We liepen nog wat rond door de mall en namen nog een ijsje voordat we naar het hotel terug reden. We kregen inderdaad een andere kamer 658 en deze rook lekker schoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten