maandag 1 januari 2018

Harmony of the Seas en rondreis door Florida

Nadat we van de zomer deze reis hebben moeten annuleren gaan we hem nu toch doen, met wat kleine aanpassingen.

We parkeren onze auto bij van der Valk Schiphol, wij vinden dit lekker ontspannen om de nacht van te voren al in Amsterdam te zijn.

We vliegen met United Airlines vanuit Amsterdam naar New York en dan naar Fort Lauderdale.

We slapen de dag voor de cruise in Fort Lauderdale en gaan daar voor ons iets spannends doen, we hebben via airbnb een kamer geboekt bij particulieren. Wij zijn niet zo'n praters en als je bij mensen thuis bent is dat toch anders, maar blijkbaar kletsen hun graag en dan komt het met ons ook wel goed.
We doen dit omdat de prijzen zo hoog zijn bij hotels, het dubbelen van wat we van de zomer hadden moeten betalen. Zal wel goed komen we gaan er voor en de eigenaar komt ons ophalen bij de luchthaven en brengt ons naar het schip.

Op de cruise gaan we maar naar drie plaatsen St. Maarten, San Juan en privé strand van RCCL. Ben benieuwd hoe het in deze plaatsen zal zijn omdat ze nogal getroffen zijn door de orkaan.


Na de cruise huren we een auto om een kleine rondtoer te gaan doen.
We blijven de dag na de cruise in Fort Lauderdale om wat rond te kijken en gaan slapen in de buurt van Miami. Wel in de buurt van de Everglades waar wij de volgende dag heen gaan. Hier hebben ook weer gekozen voor airbnb omdat er in die buurt weinig zit. Nu gaat het om een Studio met aparte ingang en wat meer ruimte dan alleen een kamer.

De volgende is het een kort stukje naar Coopertown Airboat daar heb ik nog kaartjes van, en vanuit daar rijden we naar Naples. Waar we nog kaartjes voor de tramtrolley hebben. We slapen bij Super 8 vond de kamers er goed uitzien op de foto's via hotwire geboekt.


De volgende dag rijden via de kust naar Sarasota en gaan dan naar Ringeling Museum. We slapen die nacht bij Golden Host Resort ook via hotwire geboekt, dit is een gokje maar we zien wel.



Dan gaan we naar Weeki Wachee voor het zeemeerminnen park is het oudste pretpark van Florida. Hier slapen we bij Quality Inn Weeki Wachee ligt dicht bij het park.



Daarna slapen we in Orlando maar eerst rijden we nog naar The Villages om daar naar golfwagentjes te kijken. In Orlando slapen bij Baymont inn Celebration geboekt via hotwire was een superprijs.
Wat we gaan doen weten we nog niet maar dat komt wel goed, natuurlijk shoppen bij Disney en outlet.



En dan is het alweer tijd om naar huis te vliegen en plannen te maken voor van de zomer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten