maandag 22 september 2014

Dag 6 Zeedag

 

We hadden om 9.15 een afspraak met de prinsessen om op de foto te gaan, de foto´s komen later omdat wij een foto cd hebben gekocht. En daarom laat ik nu niet met mijn eigen camera foto´s maken. Tegenwoordig krijg je een tijd voor hoe laat je aanwezig moet zijn zodat je niet te lang hoef te wachten voor dat je op de foto kan. Hierna zijn we gaan ontbijten, en toen naar Anyone can cook hier komt een chef uitleggen hoe je tiramisu moet klaar maken. En je krijgt dan een beetje van wat ze maken met de juiste wijn erbij.

DSC00540

DSC00544

Daarna zijn we gaan lunchen dit keer in een Restaurant waar je van de kaart kan kiezen, maar we hadden een special order. We hadden een phillysteak gevraagd maar blijkbaar weten ze niet wat dat is op het schip kreeg dus brood met een dun stukje biefstuk erop, was wel heel lekker.

DSC00557

We zijn gaan zwemmen en ik ben daarna de blog gaan schrijven. En verbaas me steeds dat je eigenlijk met niks doen of niet veel je dag toch om komt. En dat het nog niet eens verveeld ook nog.

Op het dek was om kwart voor 8 een show met Beatle muziek, wij houden daar niet van maar zijn even wezen kijken voordat we naar Palo gingen voor het eten. Dit is een betaal restaurant hier moet je 25 dollar extra betalen p.p., maar het eten is er wel lekkerder dan in de gewone restaurants ook al hebben we tot nu toe niks te klagen.

DSC00551

DSC00552

DSC00553

DSC00554

DSC00591

DSC00594

Hadden een hele leuke serveerster en hebben haar ook voor de brunch gevraagd. Ze zorgde echt heel goed voor ons, niks was teveel.

DSC00560

DSC00595

Later was er de show match your mate, kan heel leuk zijn als je een paar gekke stellen hebt. Nu was er een behoorlijk ….. stel bij maar was weer grappig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten