dinsdag 9 september 2014

Dag 2 Disney Magic

 

We zouden om 10 uur de bus van het hotel nemen naar het schip, we waren mooi op tijd op en willen broodjes halen bij de supermarkt maar die ging om 10 uur pas open. Dus dan maar een donut van de Mac met een drankje op de kamer. We kwamen rond 11 uur bij de terminal aan, zag meteen bekennen van facebook. Mijn kende ze toch niet maar ik herken er een hoop en weten ook nog hun namen maar dat komt omdat ik die zo vaak heb gezien voor de lanyards en pins.

DSC00199

We waren zo door de douane en mochten inchecken, we kregen onze keycard hiermee betaal je alles aan boord en het is ook je kamersleutel. Je hoeft je kaart nu alleen maar over een blokje te halen en dan kan je de deur open is wel handiger dan eerst.

We mochten om half 12 op het schip en zoals altijd werden we welkom geheten door het personeel. Om half 2 zouden de kamers klaar zijn, maar Patrick wilde van onze tas met mokken af want die is nogal zwaar. Hierna zijn we gaan lunchen bij het vernieuwde buffet de Cabanas.

DSC00201

DSC00204

DSC00210

DSC00212

Om half 2 naar de kamer gegaan en alles neer gezet wat we niet nodig hadden en onze cadeautjes bekeken die we van Disney krijgen omdat we goldmember zijn.

DSC00211

Om 3 uur zou de meeting zijn, we waren er om half 3 zodat we nu wel goed voorbereid waren en het in eigen hand hadden. De mensen begonnen meteen te komen maar alles is goed gegaan deze keer. Om kwart voor 4 zijn we gegaan want dan begint de Saftey Drill wij moesten in het theater zijn. Daar waren ook Annette en Andre die ik alleen via het forum een keer gesprokken had.

Om half 5 was de Adventures Away Party en als de Horn blaast dan begint de vakantie pas echt ie echt een kippenvel moment. Om een of andere reden zijn we niet naar de show om half 7 geweest. Om half negen was het tijd voor ons eerste diner, we zouden met elf mensen aan een tafel zitten. Maar wat bleek we zaten met vier mensen, dat was juist wat we niet wilde. Ik balen dat ik me had laten om praten en was echt pist off. Het eten smaakte heel goed en onze tafelgenoten waren niet onaardig maar hadden natuurlijk niet echte een kans die avond. We waren wel snel klaar met eten, en degene die ons had gevraagd zei helemaal niks erover.

DSC00240

DSC00242

DSC00246

DSC00257

DSC00258

DSC00265

We hebben nog wat geshopt en een stukje van een show gezien en zijn na een gesprek over het eten gaan slapen. We hadden besloten bij onze tafelgenoten te blijven zitten als hun ons niet zagen zitten zouden hun wel een andere tafel vragen.

Er komen meer foto’s als we terug zijn want internet is best duur.

1 opmerking:

  1. Ik snap helemaal niets van die pins en die lanyards, maar het wordt vast een leuke vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen