dinsdag 9 september 2014

Dag 1 Barcelona

 

Eindelijk vakantie uiteindelijk zijn alle problemen opgelost, heb nog uren zitten pins te prikken op een kaartje en in zakjes gedaan.

Om vier uur stonden we naast ons bed om vijf uur zou de broer van Patrick ons komen ophalen en naar Eindhoven brengen. Waar we het vliegtuig zouden nemen naar Barcelona. We waren mooi op tijd op de luchthaven en leverde onze koffers in en rond zeven uur vertrokken we naar Barcelona met Transavia.  Om iets voor negen uur waren we in Barcelona en gelukkig waren onze koffers er, een hoop mensen van het forum waren minste een koffer kwijt.

De hotelshuttle was er ook zo en we waren in 10 minuten bij ons hotel voor een nacht. Toch heel anders als in 2010 toen we s’nachts aan kwamen en niks meer konden eten of wat van de omgeving zien. Niet dat het spectaculair was maar toch, we konden pas om 12 uur in checken. Zijn de omgeving wezen verkennen en wat gegeten, voor de mensen die in Amerika komen een Spaanse Walmart bekeken.

DSC00142

DSC00145

DSC00150

Om 12 uur kregen we onze kamer konden we even ons koffer klaar maken voor de meeting van die avond bij het Hardrock Cafe. We hadden pins, lanyards en pennen voor de meeting laten maken. We zijn met de openbare bus naar de stad gegaan en vanaf een plein naar de Ramblas gelopen dit was denk ik wel 3 kwartier lopen. Heb deze dag 25.000 stappen gezet, ik houd dit bij via een stappenteller.

DSC00179

DSC00185

DSC00188

DSC00191

DSC00196

We hebben de omgeving bekeken en foto’s genomen om 4 uur begon het wat te regenen niet echt hard maar toch genoeg om nat te worden. Om zes uur was de meeting en hier zouden we onze goederen uitdelen maar dat ging behoorlijk mis. Hadden niet echt de tijd om ons goed voor te bereiden. Uiteindelijk hebben we daar ook wat gegeten en waren we om 10 uur weg, hadden nog een tijd met Liesbeth en Paul zitten kletsen.

Om 11 uur waren we ongeveer bij het hotel, dus weer geen fontein gezien. Nou een klein beetje maar hadden we na dat gestress geen zin meer in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten